Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Είναι εντυπωσιακό ότι έχουν καταφέρει ακόμα και στις συσκευές με Android 6.0 να δώσουν ένα τόνο...Oreo, τόσο με το νέο notification panel όσο και με το split screen που έκατσαν και το προγραμμάτισαν από την αρχή (αφού δεν υπάρχει στο API του Android 6.0). Στην αρχή, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, με ξένισε αυτό, δεν μου άρεσε, έχω αρχίσει όμως να το συνηθίζω.

• Και επειδή βλέπω ότι στο omega έχετε...ρέντα σήμερα, λέω να σας κάνω ένα...δωράκι: Λοιπόν για τους τολμηρούς, θα βάλω σε αυτό το post 2 αρχεία: Πρόκειται για ένα mod που το έχω φτιάξει αρχικά για την μπαταρία του nikel και το προσάρμοσα (λίγο γρήγορα, στο φτερό βασικά) για omega. Τι κάνει αυτό το mod: - Απενεργοποιεί μια υπηρεσία της MediaTek που κανονικά τρέχει συνέχεια στη συσκευή και καθορίζει την ταχύτητα του επεξεργαστή. Αφήνει το Android να διαχειριστεί αυτό τις συχνότητες (με κάποια βοήθε…

• Παράθεση από sokada: “ρε παιδια εγω την πέρασα και δεν εχω κάποιο θέμα και μου φαίνεται οτι ειναι και ποιο γρήγορη !! ” Εννοείται. Είπαμε για όποιον ΔΕΝ βασίζεται στα dual apps, η 8.8.9 Global είναι μακράν η καλύτερη έκδοση MIUI 10 (για να μη πω MIUI γενικότερα) που έχουμε δει ποτέ από άποψη αποκρισιμότητας.

• Παράθεση από dhmlaz: “για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του MIUI 10 θα ήθελα κάποιος απο την παρέα να ανεβάσει το αρχείο XposedInstaller_3.0-alpha4.apk το οποιο έχει αφαιρεθεί για κάποιο λόγο απο την σελίδα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην διαΔΙΚΑΣΊΑ XPOSED sto redmi Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχω ανταπόκριση ” Έχει διορθωθεί το link με την μεταγενέστερη έκδοση του installer αλλά να μην το κάνεις, καθώς θα φας bootloop. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή έκδοση του x…

• Κρίμα πάντως γιατί αν εξαιρέσεις τα διπλά apps η ROM πετάει. Όποιος δεν τα χρησιμοποιεί δεν θα επηρεαστεί στο ελάχιστο.

• Αγνοήστε αυτό που είπα πριν. Λύθηκε το πρόβλημα.

• Όσοι δοκιμάσετε το port, θέλω να δείτε αν στις Ρυθμίσεις -> Επιπλέον Ρυθμίσεις σας ανοίγει η επιλογή με τα ακουστικά και εφέ ήχου ή κρασάρει γιατί σε ένα nikel είχαμε θέμα.

• Και στο nikel μόλις περάστηκε η 8.8.9 πάνω από την 8.8.2 με καθαρισμό μόνο των cache, χωρίς προβλήματα. P.S: Το παίρνω πίσω. FC στην επιλογή για ακουστικά και εφέ ήχου.

• Παράθεση από blackm76: “Παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει με την εγκατάσταση του YouTube vanced; Ποιο πήραγμενο αρχείο YouTube apk από όλα κατεβάζω; στη λίστα armv7l δεν έχει. Το βάζω σε φάκελο με τον installer zip η το περνάω μέσα στο zip ; Και από twrp τρέχω το zip; δοκίμασα αλλά λέει προβληματικο zip. Τι κάνω λάθος; ” Κατεβάζεις από εδώ, το ytva-universal-installer-v3.0.zip. Επιλέγεις από εδώ την έκδοση Youtube για τον επεξεργαστή σου. Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, ο Snapdragon 800 είναι α…

• Τώρα κατά πόσο θεώρησαν ότι είναι αρκετά σοβαρό το να κάνει fc τα...dual apps (βασικά τα χρησιμοποιεί κανένας ήθελα να ξερα) ώστε να πάρουν πίσω ΟΛΗ ΤΗ ROM, ένας...κινέζος το ξέρει.

• Έχει κυκλοφορήσει αλλά μόνο σε developer ROM. Οι stable θα πάρουν το λιγότερο ένα μήνα ακόμα να εμφανιστούν (και βάλε).

• Η εκτίμηση είναι...καλό..Οκτώβρη...

• Παράθεση από bas13bou: “Θα έχει νέα ρομ σήμερα; ” Εκτός σοβαρού απροόπτου θα έχει. Έχουν σκάσει μύτη τόσο τα global sources για την 8.8.9 όσο και τα κινέζικα. Θα ενημερώσει σχετικά ο @MIUI_ART.

• Παράθεση από drivth: “Ένας λόγος θα ήταν αν δεν έβαζε κάποιος άμεσα άλλη ρομ να γλιτώσει προς το παρόν το factory reset.. ” Ακριβώς. Από τη στιγμή που η Xiaomi έκανε υποχρεωτικό το factory reset στο ξεκλείδωμα του bootloader, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για κάποιον που θέλει να ξεκλειδώσει, ούτε να "στήσει" τηλέφωνο εξαρχής, αλλά ούτε και να περιμένει μετά την πάροδο των 2 εβδομάδων, εγκαθιστώντας παράλληλα εφαρμογές. Και στις 2 περιπτώσεις απλά θα χάσει τσάμπα το χρόνο του, καθώς με το ξ…

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα βάλε την όντως τις κόβει αλλά δουλεύει και στο παρασκήνιο. ” Ναι από ότι είδα σε βίντεο είναι πάρα Πολυ καλη εφαρμογή. Αλλά το θέμα είναι πως την εγκαθιστώ; Έχει αρχείο εγκατάστασης για μη ροοτ, για ροοτ και για ροοτ με magisk. Εγώ πρέπει να επιλέξω το αρχείο για ροοτ με magisk μιας και έχω το magisk εγκατεστημένο; και αν ναι, ποιο από τα 5 αρχεία πρέπει να κατεβάσω και γενικά πως γίνετε η εγκατάσταση του; ” Καταρχήν πριν κάνεις το οτιδήπ…

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από gkalen: “@blackm76 Για την αρομα το mi3 θέλει ειδικό twrp , δε φοράς σωστο twrp .. μόνο το συγκεκριμένο κάνει για την αρομα στη συσκευή σου .. Διαβασε εδώ το πρώτο ποστ και κατέβασε το twrp για αρομα .. [XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17) ” Παιδιά όλα καλά. Μπόρεσα επιτέλους και την πέρασα την ρομ.Έφταιγε ο twrp. Πέρασα αυτόν που είπατε. Μετά φλασαρα την ρομ. Φυσικά η δεύτερη φορά ήτα…

• Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, το clean all στο Mi flash ισοδυναμεί με factory reset.

• Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα. Είμαι με XTRV-8.8.2 Θέλω να επιστρέψω σε stable και απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω στην 9.5.19.0 Με ποιό τρόπο να το κάνω; Χρειάζεται μετά κάποιο wipe cashe ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Θα ήθελα να παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader. ” Με Mi Flash και factory reset, αλλά χωρίς να επιλεγεί κλείδωμα του bootloader.

• Το θέμα δεν είναι τι επίπεδα κατανάλωσης δίνει το Android system αλλά γιατί συμβαίνει αυτό και άκρη μόνο μπορεί να βγει από GSAM με root ενεργοποιημένο για την εφαρμογή και αν όντως τρώει CPU (και δεν ευθύνεται κάποιο προβληματικό wakelock) τότε χρειάζεται ακόμα πιο βαθιά διερεύνηση (τι απασχολεί την CPU/CPU frequencies). Δυστυχώς δεν έχω συσκευή να τεστάρω μιας και το nikel είναι μια χαρά στην 8.8.2. Το πρόβλημα φαίνεται να επικεντρώνεται στις συσκευές με Android 7-8.

• Παράθεση από dss: “Ναι το σκέφτηκα αυτό και το έλεγξα ήδη μέσα στο miui, έχει την ίδια έκδοση. Αλλά αυτό που έγραψα και πριν, και στην εγκατάσταση πάλι δείχνει ότι θα εγκατασταθεί η 8.7.26 ενώ έχω επιλέξει χειροκίνητα την 8.8.2. Δεν είναι περίεργο; Εκτός αν έχει κρατήσει κάπου εντολή από την παλιά εγκατάσταση, υπάρχει τέτοια περίπτωση; ” Δεν έχει κρατηθεί τίποτα, απλά εκ παραδρομής μάλλον δεν αλλάξαμε το νούμερο έκδοσης στον aroma. Οπτικό καθαρά είναι το σφάλμα, εφόσον μπαίνει η σωστή ROM.