Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Η έκδοση 19.4 του Magisk μας έκανε...νερά ας το πούμε απλά και ένα από τα scripts ουσιαστικά...σβήνει τον εαυτό του μιας και...πιστεύει ότι το module δεν είναι εγκατεστημένο. Έχει γίνει fix (in-house) δουλεύει και θα σας το δώσω τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες εφόσον είμαι ικανοποιημένος ότι δεν παρουσιάζει άλλες παρενέργειες.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η gcam του dise δουλεύει στην 9.8.22 (στη νέα ROM δεν έχω δοκιμάσει ακόμα), με μοναδική παραφωνία τη νυχτερινή όραση στην οποία η εφαρμογή κρασάρει και πολλές φορές η φωτογραφία δεν τραβιέται. Κατά τα άλλα μπρος/πίσω τραβάει καλά, ειδικά σε συνθήκες low light (που βασικά γι' αυτό την θες την gcam).
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα κολλήματα στη φορτιστή χειροτερεύουν σε κάθε νέο ROM's update. Το αναφέρω ως γεγονός, δε γκρινιάζω ούτε παραπονιέμαι!!! ” Ανέβηκε (επιτέλους) μια έκδοση του module (XTRV_tweaks_Whyred_v1.6 - No sysctl Tweaks) στην οποία δεν εκτελούνται τα scipts για τη ρύθμιση του kernel. Προσοχή, αυτή η έκδοση είναι μόνο για εσάς που είχατε προβλήματα κατά τη φόρτιση ! Οι υπόλοιποι δεν χρειάζεται να την βάλετε. Για αυτούς με το πρόβλημα λοιπόν δοκιμάστε την και πείτε μου αν τα πράγματα…
-
Ok θα το δούμε. Είναι το μόνο εύκολο να βγάλουμε μια έκδοση tweaks χωρίς το sysctl. Βέβαια θα χαθούν κάποια πλεονεκτήματα αλλά προέχει πάντα η χρηστικότητα της συσκευής. Ελπίζω να έχω κάτι ίσως την επόμενη εβδομάδα.
-
Παιδιά έχετε εγκατεστημένες τίποτα εφαρμογές διαχείρισης ισχύος/που να δείχνουν στατιστικά μπαταρίας ? Από Magisk modules τι έχετε βάλει ? Να τα δούμε λίγο όλα τα θέματα.
-
Να δούμε λίγο και τι γίνεται όταν ΔΕΝ το δουλεύετε και είναι στη φόρτιση. Προσωπικά στη φόρτιση δεν το δουλεύω σχεδόν ποτέ το κινητό και δεν έχω δει πρόβλημα. Ίσως να είναι και bug του MIUI.
-
Άντε ρε παιδιά για να δούμε μήπως τελικά έφταιγε ότι δεν άλλαζα το template τόσο καιρό από...τεμπελιά. Πραγματικά έχω χάσει τον...ύπνο μου με το θέμα σας. Αναμένω τα τέστ για να ξέρω πως να προχωρήσω και εγώ. ΥΓ. Και εννοείται σας ευχαριστώ θερμά που ασχολείστε ! Δεν υπάρχουν λόγια βασικά...
-
Παράθεση από ManosSk: “@BanditGR Φόρτιση από 33% σε 100% χωρίς κανένα πρόβλημα για δεύτερη φορά. Να προχωρήσω λες στην 1.6 ή να περιμένω άλλη μια; ” Περίμενε άλλη μία. Αν όλα πάνε καλά, θα προχωρήσεις στην 1.6 όπως είναι. ΑΝ ξαναέχεις πρόβλημα θα σβήσεις το γνωστό αρχείο και άλλες 3 φορτίσεις τέστ. Αφού μετά από αυτά σιγουρευτούμε ότι φταίνε τα kernel tweaks θα δώσουμε μια μικρή έκδοση που θα τα έχει απενεργοποιημένα (για αρχή), ώστε να μπορεί ο κόσμος να χρησιμοποιεί τα tweaks σαν module χωρίς …
-
Εννοείς κάποιου είδους root explorer. Οι περισσότεροι δημοφιλείς δουλεύουν μια χαρά, όποιον και να κατεβάσεις η λογική λέει ότι δουλειά θα κάνει. Ο root manager είναι πάντα το Magisk.
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Στο δικό μου ΜΟΝΟ τα Tweaks δημιουργούσαν το πρόβλημα. Κάποια στιγμή, το φορτιζα στο USB του αυτοκινήτου κ κόλλησε την ώρα που έγραφα SMS. Ανοιχτή κανονικά η οθόνη, αλλά δεν "άκουγε" σε κανένα πλήκτρο, ούτε μπορούσα να συνεχίσω την πληκτρολόγηση. ” Σε ακούω δυνατά και καθαρά, αλλά πραγματικά αυτό είναι από τα άγραφα. Και εγώ το έχω σε USB μερικές φορές στη δουλειά για να φορτίσει και τέτοιο πράγμα δεν το έχω πάθει. Περιμένω feedback από τον Μάνο και αν όντως φταίει ένα συγ…
-
Καλησπέρα. Βγήκε επιτέλους η έκδοση 1.6 που με παίδεψε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λόγω των αλλαγών στο Magisk Module. Εκτός από κάποιες μικρές βελτιώσεις στο αρχείο του GPS (βασικά ενσωμάτωση των tweaks μας σε ρυθμίσεις της Xiaomi έως και τον Μάιο περίπου), δεν θα βρείτε νέα tweaks. Ακόμα ερευνούμε το θέμα κάποιων συσκευών που έχουν πρόβλημα με τη φόρτιση, ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης των XTRV_tweaks.
-
Ωραία δες το μερικές ημέρες και αν όντως φταίνε τα kernel tweaks, θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε.