Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πάρε το αρχειο boot.img απο την ρομ, βαλτο μεσα στο τηλέφωνο, μπες σε twrp Πάνε install/install images/επιλέγεις το boot,img ,στο επόμενο τικ στο boot και swipe. Τα υπόλοιπα αύριο..(αν δεν πιάσει δλδ) ” Ρε Γιώργο έχει το sagit /vendor partition ? Από πότε ? Νόμιζα ότι είχε μόνο /cust. Μήπως η ROM αυτή του ντεμίνιου απαιτεί κανά treble compatible TWRP ?
-
Παράθεση από hpourano: “Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA). Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip source, θα παίξει χωρίς προ…
-
Το ιστορικό της μπαταρίας έχεις ξεχάσει στην δεύτερη περίπτωση. Αν πάλι φαίνεται η μπάρα στο "Ενεργό" γεμάτη ακόμα και όταν κλείνεις την οθόνη (που κανονικά το τηλέφωνο πρέπει σιγά σιγά να πέφτει σε κατάσταση deep sleep (Χρήση CPU: 0%), πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχεις όπως και αν το φόρτισες.
-
Παράθεση από vayio: “Οταν ειναι μόνιμα ανοιχτό δεν ξοδεύει μπαταρία? ” Το ίδιο το DaxUI όχι δεν ξοδεύει, το service ξοδεύει αλλά είναι της τάξης του...0.1%. Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Atmos είναι audio processor mod, κοινώς αν δεν παίζει ήχος και συγκεκριμένα ήχος για media, τότε δεν χρησιμοποιείται καν (notifications, ήχος αφύπνισης και ringtone δεν περνάνε μέσα από το Atmos).
-
Παράθεση από kostas_thess: “Περίεργα πράγματα. Στην 8.7.26 δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα γιαυτό το επισήμανα. ” Αν πατήσεις πάνω στο Android system τι σου βγάζει ? Κάποιο wakelock λογικά κάνει τη δουλειά...
-
Παράθεση από AlexanderK: “Του bandid είναι μάλλον για άλλη συσκευή και εκεί nougat. Η δικιά μας έχει ήδη oreo Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Πράγματι δικό μου το λάθος, αυτή ήταν η ROM για το Redmi 5 Plus. Αυτή για το Whyred δεν έχει ιδιαίτερα διαφωτιστικό changelog. 09324c26-07cf-4461-9fa2-2047a2b39d6d.png Full ROM (Recovery): miuig-9620 OTA (from 9.5.19.0 to 9.6.2.0) : miuig-9620-OTA
-
Παράθεση από bas13bou: “Θα έχουμε νέα ρομ σήμερα; ” Θα έχουμε. Υπομονή.
-
Παράθεση από gdy190: “Βγήκε global rom για το nikel. Αυτό ελπίζω να σημαίνει ότι θα το πάρει και το redmi pro. ” Περίμενε πρώτα να παίξει σωστά στο nikel γιατί και port να γίνει θα έχει τα δικά του θέματα και οι 6αρες ROM για το MIUI 10 είναι ακόμα αρκετά ανώριμες.
-
Note 5 bricked?!
ΜήνυμαΑρκετές έχουν. Η εγκατάσταση συνήθως περιλαμβάνει dirty flash, δηλαδή την περνάς μέσω twrp πάνω από την υπάρχουσα, με wipe cache και dalvik cache.
-
Note 5 bricked?!
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από DexWhite: “αυτη τη AOSPit ρομ δεν την βρισκω ” Μάλλον την AOSP Extended εννοεί. ” Όχι απλά έκανα μαντάρα την επωνυμία :p AOSiP 8.1[whyred]
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “1 στα 3 μηνύματα ρε παιδιά είναι για την ένταση , δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ακόμα τέτοιες απορίες.... αφού το είπαμε 100 φορές , οι ρυθμίσεις είναι @$!$@! (και καλά λόγω Ε.Ε. αλλά είναι @$!$!@) αν θέλετε παραπάνω αλλάξτε το region σε π.χ. Ελβετία ή περιμένετε μπαααας και φτιαχτεί κάποτε (αν δεν μπορείτε λύσεις που θέλουν π.χ. root) ” Ακριβώς έτσι. Προσωρινή λύση είναι το region σε Ελβετία ή πάμε σε λύσεις τύπου patch (πχ ο @UserXP νομίζω το έχει κάνει) των απαραί…
-
Παράθεση από 3ftw: “Πέρασα αυτήν την ρομ επάνω σε αυτήν που βγήκε αρχές του μήνα (και η μοναδική 10αρα) και έχω τι εξής πρόβλημα. Δεν βρίσκω το σημείο στις ρυθμίσεις που κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές συστήματος και όταν πάω να κάνω αναζήτηση στις ρυθμίσεις, κάνει forced close. Η συσκευή μου είναι το κενζο. ” Σε όλες τις MIUI 10 ROM με Android 6.0 (ενδεχομένως και σε κάποιες 7αρες) η αναζήτηση κάνει force close. Επίσης στη Συλλογή/Άλμπουμ όταν πατάς το "Περισσότερα", στο context menu που εμφανίζ…
-
Παράθεση από gkalen: “@lefterist Πιθανώς δε θα χρειαστεί fr , αλλά θα δείξει μετά .. Πριν είχες global source , τώρα έβαλες cn/eu και μετά θα πας πάλι σε global , θα δείξει ... ” Το σωστό είναι factory reset Γιώργο και το ξέρεις. Έπρεπε ήδη να είχε γίνει αφού πήγε από global σε CN. Μόνο όσοι είχαν ROM πριν της μετάβασης σε Global της XTRV είναι δυνητικά ok.
-
Note 5 bricked?!
ΜήνυμαΣτις custom και ειδικά AOSP based δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Βασικά και εγώ ΑΝ είχα αυτή τη στιγμή RN5, θα πήγαινα σε AOSPit που είναι μακράν η καλύτερη custom AOSP ROM με σχεδόν μηδέν bugs και μακριά από τους κινδύνους του antirollback.
-
Note 5 bricked?!
ΜήνυμαΠαράθεση από DexWhite: “πλεον μου βγαζει το ιδιο προβλημα σε ολα τα app με καμερα, εκτος απο την stock εφαρμογη που δουλευουν ολα .... Λετε να ειναι θεμα hardware η μπα? Εχω ξξενερωσει τερμα με το κινητο.. ” Όχι θέμα της ROM είναι. Από μια μικρή έρευνα που έκανα φαίνεται ότι υπάρχει από παλιά. Για την ώρα θα έλεγα αν είναι δυνατό να τραβάς τα βίντεο εκτός instagram app και να τα ανεβάζεις μετά.
-
Παράθεση από giannhsmp: “Καλημέρα! Η mi.com δεν υποστηρίζει πλέον το Redmi Note 4? Προσπαθώ να βρω από τα download τις rom αλλά δεν τις βρίσκω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το υποστηρίζει μια χαρά. Το download section του en.miui έχει επανασχεδιαστεί και για αρχή σε αυτό βρίσκονται μόνο οι Developer ROMs και κυρίως οι Global. Global dev MIUI 10 για nikel δεν έχει βγει ακόμα (η MIUI 10 ROM που κυκλοφορεί έχει κινέζικο source), όταν βγει προφανώς και η έκδ…