Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και πάλι δεν δικαιολογείται. Το busybox από μόνο του απλά κάθεται και δεν κάνει τίποτα. Σίγουρα όμως αξίζει μια δοκιμή μιας και δεν ξέρουμε πως αλληλεπιδρά με τις νέες εκδόσεις του Magisk.
-
Βλέπω έχετε και οι 2 CN edition whyred αν και δεν καταλαβαίνω που θα έπρεπε να παίζει αυτό ρόλο. Θα κάνουμε μια δοκιμή (δυστυχώς ΔΕΝ μπορώ να την κάνω εγώ διότι δεν έχω πρόσβαση στη συσκευή), καθώς έχω 2 πράγματα στο μυαλό μου. Θέλω να εγκαταστήσετε κανονικά τα tweaks. Εν συνεχεία... Θέλω να πάτε στην εξής διαδρομή: /data/adb/modules/redmi_note5_xtrv_tweaks/scripts ...και από εκεί μέσα να σβήσετε το αρχείο: sysctl_tweaks. Κάντε ένα reboot και δείτε πως πάει στη φόρτιση. Τουλάχιστον να μπορέσουμε…
-
Παιδιά τι να σας πω. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα στα XTRV tweaks που να σχετίζεται άμεσα με την μπαταρία. Ούτε καν με τον power manager του Android και σε καμία περίπτωση με την διαδικασία της φόρτισης. Δεν έχει καμία λογική παράμετροι του kernel που έχουν να κάνουν ως επί το πλείστον με τη διαχείριση του Android VM και της μνήμης να προκαλούν τέτοια φαινόμενα και όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να το αναπαράγω με τίποτα στην δική μου συσκευή και είμαι βεβαίως βεβαίως πάντα με την τελευταία…
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Ευχαριστώ τους geoanto555,NasDriver, amavroudis, makis1024 για τις χρήσιμες πληροφορίες και την καθοδήγησή τους. Επίσης θέλω να πω και ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε αυτό το φόρουμ που όποτε χρειάστηκε από τον Δεκέμβριο του 2016 που είμαι μέλος βοήθησε σε ότι χρειαζόμουν για τα κινητά μου. Τώρα να αναφέρω ότι χρησιμοποιώντας αυτόν τον παρακάτω οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…edmi-Note-4-MTK/?pageNo=1 πέρασα αυτή με full Ελληνικά nikel_global_images_V10.2.1.0.…
-
Παράθεση από TziMcN: “Και πώς σιγουρεύομαι ότι δεν είναι? Εγώ πάντως δεν το έχω κρυπτογραφήσει... ” Η επίσημη ROM με την οποία έρχεται η συσκευή κάνει αυτόματα κρυπτογράφηση την πρώτη φορά που εκκινεί η συσκευή. Αν δεν την κάνει, δεν θα εκκινεί σωστά η συσκευή και αυτό έχει να κάνει με πολιτικές ασφαλείας της Google σε συσκευή με κλειδωμένο (αρχικά) bootloader. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και όποτε (αν) αποφασίσεις από μια custom ROM (δηλαδή ΜΗ επίσημη) να επιστρέψεις στην επίσημη (πχ μέσω fastboo…
-
Παράθεση από nikfregs: “9.6.20 σε Mi9, επανεμφανιστηκε το θέμα εξάντλησης μπαταρίας με τρελό ρυθμό όπως πριν την 9.6.13. Σέρνεται άσχημα σε παιχνίδια, ακόμα και πολύ καθυστέρηση στη φόρτωση τους. Λαγκαρισματα σε άκυρες στιγμές σε πληκτρολόγιση, home button κλπ. Μπορούμε να γυρίσουμε στην 9.6.13 χωρίς πρόβλημα; ” Ναι μπορείτε να γυρίσετε θεωρητικά. Προτείνεται πάντως όταν γυρίζουμε πίσω σε ROM να γίνεται χρήση TWRP backup, εφόσον έχουμε πάρει κάτι τέτοιο πριν την αναβάθμιση/ενημέρωση. Φλασάρουμε …
-
Παράθεση από james.: “Ευχαριστω και παλι Κωστα. Θα χουμε ισως κανα update αυτο το σαββατοκυριακο? ” Εκτός σοβαρού απροόπτου αύριο θα έχουμε ROM.
-
Τότε είναι θέμα της ROM και του Mi 9 μάλλον. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω αλλιώς. Ίσως να στρώσει σε νεότερη ROM. Τι να πω. Δυστυχώς δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή.
-
Παράθεση από james.: “Κωστα καταρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον και την απαντηση.Εστω οτι κραταω την developer.Tο θεμα να φτιαξουν οι ειδοποιησεις στην lockscreen ωστε να φαινεται το περιεχομενο στα μυνηματα,η εστω το ποιος στελνει,γινεται να φτιαξει με καποιο τροπο?Εχω ενεργοποιημενη την επιλογη να φαινεται το περιεχενο, αλλα δεν.. Αυτο εννοω: ” Ρυθμίσεις -> Οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια -> Σύνθετες Ρυθμίσεις -> Στην οθόνη κλειδώματος (Προβολή όλων των ειδοποιήσεων και των περιεχομένων τους).…
-
Παράθεση από james.: “Δεν μπορω να φανταστω οτι πρεπει να τρεχουν συνεχως εφαρμογες στο backround του κινητου για να εχω ειδοποιησεις.Μαλλον θα ξαναγυρισω σε xtrv stable.Δεν υπηρχαν autostart και ολα ετρεχαν μια χαρα. Κριμα γιατι μου αρεσε αυτη η developer. ” Καλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου να τρέχουν. Δόξα το Θεό έχουμε πλέον ισχυρές συσκευές με μεγάλη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο. Πχ αν θες να έχεις viber ή messenger θες δεν θες, για να έχεις αξιόπιστα τα μηνύματα πρέπει η εφαρμογή να τρ…
-
Εξαρτάται για τι είδους εφαρμογές μιλάμε. Τα Gapps συνήθως εκκινούνται (τουλάχιστον κάποια από αυτά) είτε είναι στο autostart είτε όχι. Για τα υπόλοιπα αν θέλετε να έχετε αξιόπιστες ειδοποιήσεις είναι καλό να έχετε ενεργοποιημένη την αυτόματη έναρξη. Τουλάχιστον σε εφαρμογές που δεν μπορείτε να το αποφύγετε.
-
Παράθεση από juke: “Μετά το πέρασμα της pie είχα λαγκαρισματα και ανεβασμένες θερμοκρασίες και προχώρησα σε factory reset και όλα έστρωσαν συν ότι είναι πιο γρήγορο από πριν. Τελικά νομίζω είναι μονόδρομος το factory reset από 8 σε 9 android και ας είναι και ΟΤΑ και global ” Ναι είναι αλήθεια αυτό διότι όσοι δεν πήγαν στην Pie σταδιακά μέσω developer ROM αλλά "βίαια" δηλαδή πήραν κατευθείαν MIUI 10.4 και όλες τις αλλαγές μαζί, μπορεί να έχουν παρενέργειες όπως αυξημένη κατανάλωση.
-
Να πούμε και κάτι σοβαρό τώρα. Όσοι επιλέξετε να ενημερώσετε το Magisk στην έκδοση 19.3 (όπως και την εφαρμογή του Manager του), μετά το reboot που θα σας ζητηθεί, να πάτε στον Magisk Manager, στις ρυθμίσεις και να πατήσετε την επιλογή "Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης αποθετηρίων" (clear repo cache). Διαφορετικά μπορεί να έχετε πρόβλημα όταν επιλέγετε το "Λήψεις" και να μην βλέπετε καμία από τις εφαρμογές του αποθετηρίου προς κατέβασμα και εγκατάσταση. *Υποσημείωση: Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνε…
-
Παράθεση από amavroudis: “Αναφέρεσαι σε xtrv υποθέτω. Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable Δεν θελεις fastboot, miflash. Πρόσεχε το arb level ειδικά αν Θεός να πας από dev σε stable. ” Είναι θέλημα...Θεού να πάει στην dev, Αποστόλη
-
Παράθεση από vabiris: “Στην pie η gcam θέλει πάλι root και πείραγμα το build.prop? Γιατί δοκίμασα 2 εκδόσεις τζιφος... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Προφανώς. Απλά πλέον δεν φτάνει η γραμμή: persist.camera.HAL3.enabled=1 Χρειάζεται και μια νέα γραμμή, η εξής: persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Πρόβλημα στο Whyred: Μου βγάζει διαρκώς "η εφαρμογή com.google.android.app έχει σφάλμα" και ζητάει αποστολή σφάλματος. Τι κάνω @MIUI_ART? ” Κάνε αναβάθμιση του YouTube Vancedαπό το magisk Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” Αυτό θα λύσει το πρόβλημα μεν αλλά μόνο επειδή ουσιαστικά το Youtube σαν εφαρμογή συστήματος επανεγκαθίσταται. Να το ξαναπούμε λοιπόν ώστε να καταστεί σαφές. ΠΡΙΝ κάνουμε την οποιαδήποτε ενημέρωση/αναβάθμιση σε νέα ROM απεγκαθιστού…
-
Καλά τα πάνε στις πρώτες εκδόσεις πάντα. Το νέο OS είναι σχεδόν πάντα πολυβόλο. Μετά αρχίζουν το...bloat και αρχίζεις και χάνεις SOT και σιγά σιγά τα αυγά και τα πασχάλια. ΒΕΒΑΙΑ για να λέμε και την αλήθεια, ΚΑΜΙΑ σχέση οι ROMS τους με κάτι stock τύπου Samsung ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Το γεγονός ότι σε αφήνουν ακόμα να ελέγχεις πλήρως τα permissions καθώς και το auto-start είναι μεγάλο plus για το MIUI. Γι' αυτό και οι περισσότεροι το προτιμούμε...πάντα φυσικά μαζί με τα...απαραίτητα tweaks και ό…
-
Παράθεση από spideman3: “Είναι νωρίς ακόμη. Πιστεύω μέχρι Ιούνιο (μέσα) θα δίνουν rom με Miui 10. Μετά θα σταματήσουν οι beta θα δώσουν κάποιες stable με παράλληλη ανάπτυξη του Miui 11. Κάπου στο πρώτο 10 ήμερο Αυγούστου θα δοθούν οι πρώτες beta rom. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και βάλε. Εγώ θα έλεγα Σεπτέμβριο να είσαι μέσα. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.