Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από lak100: “απεγκατασταση καθαρα η μπορει να γινει και απενεργοποιηση? ” Απεγκατάσταση. Η απενεργοποίηση θα επιτρέψει μεν στην ROM να δουλέψει σωστά αλλά τα προβλήματα θα επανέλθουν όταν ενεργοποιηθούν πάλι τα modules.
-
Παράθεση από Dim Max: “Σε Whyred ενώ άνοιξε κανονικά όταν πέρασα το magisk 19.1 κάνει πάλι boot σε recovery. Εκανα εγκαταστση ξανα την ROM κ περασα Magisk 18.1. Aνοιξε κανονικα αλλα στο Magisk manager ελεγε οτι το magisk δεν ειναι εγκατεστημενο ” Να κάνεις και εσύ ότι είπα παραπάνω στον φίλο jimmynet. Γενικά αν έχετε εγκατεστημένα τα εξής module στο Magisk: Dolby Digital Plus, Youtube Vanced, Viper4Android, να τα κάνετε απεγκατάσταση πρωτού βάλετε τη νέα ROM (και μετά μπορείτε ένα ένα να τα ξανα…
-
Παράθεση από Alexis1991: “Σε poco f1 όλα good μέχρι στιγμής.. Απλά 2 ερωτήσεις, επειδή ειναι η πρώτη φορά που κάνω update αφοτου έβαλα το magisk Πρέπει να το ξαναπεράσω;; Αν ναι έχουν χαθεί όλα τα δικαιώματα root που είχα δώσει, σωστά;; ” Πρέπει να το ξαναφλασάρεις ναι και όχι δεν έχει χαθεί τίποτα, ούτε από δικαιώματα, ούτε από ρυθμίσεις, ούτε από modules (εκτός αν κάνεις factory reset).
-
Παράθεση από jimmynet: “ΚαλημέραΔεν πρέπει να είναι πρόβλημα του Magisk γιατί και οι 2 εκδόσεις 19 και 19.1 δούλευαν κανονικά έως και την προηγούμενη ROM. Τώρα δεν δουλεύει καμία. Δοκίμασα και τις 2 και το ίδιο πρόβλημα σε γυρνάει πάντα σε recovery. Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο module κάνει τη δουλειά. Κατέβασε από εδώ τον Magisk unistaller και φλάσερέ τον μέσα από TWRP. Εν συνεχεία κάνε ένα reboot σε recovery και δοκίμασε πάλι …
-
Παράθεση από bas13bou: “Στην προηγούμενη αναβάθμιση ξανά πέρασα πάλι το dolby θα πρέπει να ξανά κάνω την ίδια διαδικασία πάλι; επίσης χάνεται και το ροοτ της συσκευής. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To root είναι φυσιολογικό να χάνεται σε κάθε αναβάθμιση καθώς αλλάζει το boot image και πρέπει να πατσαριστεί εκ νέου από το Magisk. Από εκεί και πέρα ναι, καλό είναι το Dolby να επανεγκαθίσταται.
-
Παράθεση από kaplaz: “Πριν κάνουμε αναβαθμιση της rom καλό είναι να απεγκαταστησουμε τα modules του magisk η δεν πειράζει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στο Pie είναι επιβεβλημένο πλέον να απεγκαθίστανται τα Youtube Vanced και Dolby Digital. Μπορούμε να τα ξαναβάλουμε ΑΦΟΥ γίνει το πρώτο boot της νέας ROM (και θα χρειαστεί προφανώς και reboot ξανα για να ενεργοποιηθούν). Αν δεν απεγκατασταθούν και εν συνεχεία εγκατασταθούν εκ νέου, δεν θα δουλέψουν σωστά.
-
Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα με τα downgrades αν δεν έχει μεριμνήσει κάποιος να πάρει nandroid backup τα partitions της συσκευής (πράγμα που καλώς ή κακώς προϋποθέτει ύπαρξη TWRP). Στις ενημερώσεις δεν αλλάξουν απαραίτητα μόνο τα αρχεία του συστήματος, γίνονται και upgrade στις βάσεις δεδομένων των εφαρμογών που 9 στις 10 ΔΕΝ αναστρέφονται χωρίς factory reset ή επαναφορά του /data partition στην κατάσταση που ήταν στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού. Γι' αυτό ακριβώς και προσωπικ…
-
su Permission denied
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Υπό κανονικές συνθήκες, όταν δίνεις την εντολή su σε adb shell στο PC, πρέπει να σου βγάλει μια ειδοποίηση η συσκευή και συγκεκριμένα το Magisk ότι η εφαρμογή shell/κέλυφος (com.android.shell) ζητάει δικαιώματα διαχειριστή. Τα παραχωρείς και όλα θα δουλέψουν. Διαφορετικά...δεν...
-
Παράθεση από spideman3: “Σε περίπτωση που θέλεις να γυρίσεις πίσω σε 10.2 μόνο με fastboot rom με το miflash tools και κάτω δεξιά τσεκαρεις το σημείο Save User Data. Αν μπορείς λόγου lock bootloader δεν θυμάμαι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοείς χρήση του Miflash με κλειδωμένο bootloader αυτό δεν γίνεται. Χρησιμοποιεί το fastboot mode της συσκευής για να φλασάρει τα partitions ένα ένα. Εφόσον ο bootloader είναι κλειδωμένος...καταλαβαίνεις τι θα σου βγάζει.
-
Το έχουμε ξαναπεί αλλά το Dolby Digital για να παίξει σε MIUI και συγκεκριμένα σε Pie συσκευές ΔΕΝ αρκεί πλέον από μόνο του, χρειάζεται να έχουν εγκατασταθεί και άλλα Magisk modules (Audio compatibility patch με συγκεκριμένες ρυθμίσεις εγκατάστασης και audio modification library).
-
Παράθεση από theopan: “Ρε παιδιά τι πιθανότητες έχει να δουλέψει downgrade από 10.3.1.0 σε 10.1.1.0 μέσω περάσματος της fastboot με miflash χωρίς να χρειαστεί FR; Αυτό το φιάσκο με το dark mode που δεν φαίνεται τίποτα στα notifications είναι ό,τι πιο τραγικό "κατάφεραν" ποτέ. Έχασε το 50% της λειτουργικότητας το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν την παλεύω... ” Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, το script-ακι εγκατάστασης του MIflash έχει μέσα του λογική που σου "ισοπεδώνει" (σβήνει) το /data partition όταν περν…
-
Παράθεση από van-panos: “-Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:Αν φλασάρω vendor και boot μετά από wipe και mount τα αντίστοιχα, υπάρχει περίπτωση να μπρικάρει το κινητό? Θέλω να φλασάρω μια ported rom για mido με oreo, treble.. -Και σε περίπτωση που θέλω να γυρίσω στην προηγούμενη ρομ πρέπει πάλι flash vendor και πέρασμα την παλιά ρομ?? Ευχαριστώ πολύ ” Θα πρέπει να ακολουθήσεις της οδηγίες του δημιουργού της ROM. Περίπτωση brick αν τα κάνεις όλα σωστά δύσκολο. Όσο για το να επιστρέψεις σε MIUI, η…
-
Κατανάλωση μεγάλη από το Android system κάποιες φορές (αλλά όχι πάντα) υποδεικνύει errors τα οποία καταγράφει εσωτερικά το σύστημα. Προς Θεού δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά ίσως ένα logcat του συστήματος στις τελευταίες εκδόσεις να δώσει μια πιο διαφωτιστική εικόνα. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα το κοιτάξει ο @UserXP.
-
Παράθεση από ardi21: “Και υποθετω δεν υπαρχει λυση, ετσι? ” Από τότε που η Google αποφάσισε να μας...απαγορεύσει να ορίζουμε εμείς στην εφαρμογή πότε θα γίνει sync (πχ push notifications ή κάθε x λεπτά) εννοείται αυστηρά για ένα gmail account (δεν μιλάω δηλαδή για pop3 ή exchange account), κάθε λίγο και λιγάκι το Gmail έχει αυτά τα προβλήματα. Πολλές συσκευές υποφέρουν από αυτό. Σε κάποιες ενημερώσεις φτιάχνει, σε κάποιες χαλάει.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Ξεκλειδωτο ομως δεν χανω το face unlock? Δεν θα εχω λιγοτερη ασφαλεια αν χρησιμοποιω εφαρμογες internet banking, paypal κτλ? ” Όχι βέβαια γιατί να το χάσεις. Ούτως ή άλλως το face unlock με την υλοποίηση που βλέπουμε μέχρι στιγμής στις περισσότερες συσκευές (Xiaomi και μη), είναι ένας απαράδεκτος τρόπος κλειδώματος/ξεκλειδώματος που παραβιάζεται πολλές φορές με μια απλή φωτογραφία σου. 1000 φορές δακτυλικό (που έχει και αυτό το θέματά του), αλλά καλύτερα κανονικός κωδικός (…
-
Οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από makis1024: “δεν είναι όμως μόνιμη λύση. ” βαλε το τζαμάκι προσωρινά, μη πάρει κάνα νερό να προσέχεις. Και την αλλάζεις μόλις μπορείς. Αν σου λειτουργεί βέβαια τώρα... ” Κάνε αυτό που σου λέει ο Απόστολος και στην πρώτη ευκαιρία (το συντομότερο δυνατό) να την πας στην αλλάξουν και φυσικά βάζεις ΚΑΙ το τζαμάκι. Αν δεν είχε τζαμάκι εξαρχής, μέγιστο σφάλμα, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να την είχες σώσει.
-
Εδώ και πολλές ROM γίνεται αυτό. Ο λόγος είναι ότι (κακώς) από το eu source έχουν βάλει το fingerprint του Polaris σε πολλές συσκευές ώστε να περνάει την πιστοποίηση της Google η συσκευή, ενώ θα μπορούσαν άνετα να βάλουν το σωστό fingerprint (από μια Global Stable) για κάθε συσκευή. Μπορείτε να αλλάξετε εύκολα το fingerprint μέσω του MagiskHide Props Config module και την εφαρμογή του Terminal emulator.
-
Παράθεση από babis306: “Καλησπερα παιδια, Χρονια πολλα Χρηστος Ανεστη. Εχω ενα θεματακι με την τελευταια διορθωτικη XTRV ROM την 9.4.26 και το magisk v.19.0, δεν μπορω με τιποτα να κανω το adaway να δουλεψει....... Μολις παω να το ενεργοποιησω μου λεει: Η αντιγραφη του αρχειου hosts απετυχε! Παλι σε καποια αλλη ROM το ειχε ξανακανει και στην επομενη αναβαθμιση ολα καλα, δεν θυμαμαι αν ηταν στο Mi 8 ή στο Mi Note 3 ομως. Αν εχει καποιος καποια ιδεα γιατι δεν δουλευει ας μου πει τι να κανω, καθε ι…