Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από miltosdelis: “Καλησπέρα ομάδα μήπως βρέθηκε - βγήκε fix για το fc της εφαρμογής dolby σε συσκευή whyred είμαι με την τελευταία custom dev greek rom Και 2ο πρόβλημα δεν έχω ήχο σε ειδοποιήσεις όπως tapatalk youtube flashscore εννοώ είναι ενεργός ο ήχος ειδοποιήσεις της κάθε εφαρμογής Ενημέρωση 1η Παίζουν κανονικά οι ειδοποιήσεις δικό μου λάθος δεν είχα ενεργώ ένα μενού στην κάθε εφαρμογή ξεχωριστά όλα καλά πλέον μόνο πρόβλημα fc dolby Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας …
-
Παράθεση από mplevris: “Είναι λογικό μετά από κάθε αναβάθμιση να θέλει update η εφαρμογή της αριθμομηχανής ; ” Όχι δεν είναι αλλά η Xiaomi ΔΕΝ έχει ενημερώσει ακόμα την έκδοση του Play Store με τον τελευταίο beta κώδικα της εφαρμογής. Κοινώς αποφύγετε το update (όχι ότι θα έχετε πρόβλημα αν το κάνετε, απλά θα χάσετε features).
-
Παράθεση από mixfighter: “Καλημέρα συμφουριτες δοκίμασα να περάσω την 9.4.11 και ενώ κάνω κανονικά εγκατάσταση εκεί που λέει λήψη επιπρόσθετων πληροφοριών βγάζει σφάλμα και στην xtr και στην aroma... Έχω περασμένη την 9.3.28 ” Κάνεις αρχικό setup της συσκευής ?
-
Παράθεση από Lunatico: “@BanditGR τι ακριβώς εννοείς? Έχω την stable και για να βάλω αυτή πρέπει να κάνω factory reset.Να μην την περάσω δηλαδή? Να περιμένω την επόμενη? ” Έχεις 2 επιλογές ή μάλλον 3. 1) Την περνάς με factory reset και εκεί που θα σου "σκάσει" το Provisioning app, κάνεις αυτό που είπα, δηλαδή μέσω power button βάζεις τη συσκευή σε airplane mode και συνεχίζεις τη διαδικασία και περνάει το setup έτσι. 2) Περνάς την 9.3.28 με factory reset που είναι εντάξει, κάνεις ΣΕ ΑΥΤΗ factory …
-
Παράθεση από kaplaz: “Διαβασα στα forum του xda οτι η 9.4.11 εχει πολλα bugs και γι αυτο εβγαλαν την 9.4.12.Ισχυει? ” Ισχύει. Καταρχήν δεν προτείνεται με τίποτα να κάνετε factory reset με αυτή την ROM, καθώς δεν θα μπορείτε να ολοκληρώσετε ομαλά το αρχικό setup του Google account γιατί θα "σκάει" στο τέλος της διαδικασίας η εφαρμογή του provisioning. Η μόνη λύση είναι να πατήσετε το power button και να βάλετε προσωρινά την συσκευή σε airplane mode. Υπάρχουν και άλλα μικρά bugs όπως απώλεια ρυθμί…
-
Μετά και την δική μου μετάβαση σε Pie, το χάος... Κάποια scripts έτρεχαν πολύ...γρήγορα με αποτέλεσμα οι ρυθμίσεις να μην γίνονταν σωστά. Έγινε fix με την 1.5b (και ο λόγος που δεν πήγαμε στην 1.6 είναι διότι η 1.6 θα χρησιμοποιεί το νέο template του Magisk και θα δουλεύει ΜΟΝΟ σε Magisk 19 και πάνω). Δοκιμάστε ελεύθερα.
-
Παράθεση από ManosSk: “Καλησπέρα σας, Δύο ερωτήσεις έχω, είναι βέβαια γενικές και δεν αφορούν μόνο το συγκεκριμένο τηλέφωνο, αλλά μιας και αυτό έχω είπα να τις κάνω εδώ. (Αν κρίνετε πως είναι off topic, ας μεταφερθεί σε άλλο νήμα). 1.Υπάρχει τρόπος να ορίσουμε στην εφαρμογή backup του συστήματος, να αποθηκεύει το backup στην κάρτα sd και όχι στον εσωτερικό χώρο; 2. Backup με το titanium (εφαρμογές+δεδομένα+σύστημα) μπορεί να γίνει restore σε νέα διαφορετική rom ή καλύτερα μόνο τις εφαρμογές και …
-
Μάλιστα άρα χρειάζεται και η AML library ΚΑΙ το Audio compatibility patch.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “και μένα.λογικά θέλει freeze η uninstall το Music FX. ” Απ' όσο γνωρίζω MusicFX δεν υπάρχει στις MIUI ROMS, εκτός αν το έβαλαν τώρα στην Pie. Υπάρχει βέβαια το AudioEffect app που δεν είμαι σίγουρος αν παίζει κάποιο ρόλο. Δοκιμάστε πάντως το εξής: Διαγραφή του φακέλου com.dolby από την διαδρομή /data/data και ενδεχομένως διαγραφή και του φακέλου com.miui.audioeffect από την ίδια διαδρομή. Και δοκιμάστε ξανά. Είναι το μόνο πράγμα που η λογική λέει ότι θα έπρεπε να επηρ…
-
Σε όσους δεν δουλεύει περάστε Audio Modification Library (AML) mod, κάντε πλήρως uninstall το παλιό Dolby (δεν το περνάμε δηλαδή "από πάνω") και ξαναδοκιμαστε να βάλετε αυτό του maik.
-
Μόνο του Magisk.
-
Όντως δεν είναι για Pie. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε μόνο το 3.2.3-7 όσοι έχετε πάει στις 2 τελευταίες Pie ROMs.
-
Παράθεση από dimitris zax.: “Σε redmi note 5 με rom 9.3.14 περνάω από πάνω την 9.3.28 κ μετά αλλάζω το twrp; ” Σωστά.
-
Παράθεση από dimitris zax.: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62286/τι λάθος κάνω και μου βγάζει λάθος στο anti;;;; ” Δεν έχεις φλασάρει το dummy.img. Εξ ορισμού στο whyred οι περισσότερες fastboot εντολές είναι κλειδωμένες και άρα δεν μπορείς να περάσεις TWRP με anti 4 και πάνω αν δεν φλασάρεις πρώτα το dummy.img για να ξεκλειδώσεις τις εντολές. Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά εδώ: Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
Παράθεση από ManosSk: “Παρατηρώ ότι πλέον στην νέα ρομ με τα tweaks εγκατεστημένα, έχω περισσότερη διαθέσιμη ελεύθερη μνήμη παρά χωρίς αυτά. Στην προηγούμενη ρομ συνέβαινε το αντίθετο. Δεν ξέρω τι και αν σημαίνει κάτι αυτό, απλά το αναφέρω ως παρατήρηση. ” Ε γιατί νομίζεις έχουμε φαγωθεί να πάρουμε Pie ? Έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης με τις ρυθμίσεις του lowmemory killer. Anyway, μέσα στην ημέρα θα ανέβει η 1.5 που έχει ένα fix σε ότι αφορά το GPS configuration αρχείο που η Xiaomi μας το άλλαξ…
-
Αυτοί που θα το χρειαστούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ είναι όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ format data, κατά κύριο λόγο όσοι είναι σε επίσημη ROM (όταν βγει επίσημα το Pie είτε σε dev, είτε σε stable). Οι υπόλοιποι που δεν χρειάζεται να κάνουν decrypt το /data partition λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα και με το παλιό. Άλλωστε το συγκεκριμένο TWRP έχει φτιαχτεί καθαρά για Pie ROMs.