Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠρωτόρακι.... κρατάω κανά 5 λίτρα για εντριβές και άλλα σκευάσματα... τα υπόλοιπα στον κάδο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Αν είχες άλλο κινητό το πιο πιθανό να μη γλύτωνες το 3 μέρες (με το Σ/κ και αργία Δευτέρα 6-7 μέρες) και να έδινες και 50-60 ευρώ ” Αν δεν ήθελα να χάσω εγγύηση ναι..... Μου είχε brickάρη ένα κινητό... ένα από αυτά τα τούβλο-χ που εκεί πραγματικά δεν έχεις τπτ... απλά το πετάς... και μετά από κάποιες μέρες και αφού βρήκα τελείως τυχαία την rom toy του την φόρεσα με το ζόρι... το έδωσα στην γυναίκα και πήρα το kenzo...
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=3oHEZjt72BY
-
Magic WormHole
ΜήνυμαSorry για το OFFTOPIC... Καθαρίζοντας για να περάσω την καινούργια rom μέσω TWRP μετά τον καθαρισμό δεν μου έβλεπε καθόλου το κινιτό το pc μου... πάτησα reboot... Με αποτέλεσμα να κλήσει ανάβοντας κόκκινο led... μετά από κάποια ανοιγοκλησηματα μπήκε TWRP Και μπόρεσα να περάσω την rom μέσα στο κινητό... και την flachαρα κανονικά... πφφφφφ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρααααααααααααααααααα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
manol80 - - Recoveries
Μήνυμα -
Magic WormHole
ΜήνυμαΈλα να... δες εδώ... pos na ksekoliso apo logo - Αναζήτηση Google
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααααααααααααααααααααααααα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το μόνιμος,το δίκαιος, το άξιος, το πρωταθλητής, ” χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλό καλό....