Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@geotzia πίνοντας μπύρες κατεβάζουμε την θερμοκρασία...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αρχισκουληξ τι γίνεται ορέ ..... μια γυναίκα έκανε όλα τα πιγκου που ήταν εξαφανισμένα να σκάσουν μύτη. Τι γλοιώδης τύποι ε? ” Τυχαίο γεγονός.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Δες ρε. Πήγε κορμί μεταγραφή στους πίγκου κι εχουν πήξει στις εγγραφές. Σκουληκαρχηγέ κάνε κάτι. Βρες την Κολιδά και πάρτην στην ομάδα. ” χαχαχαχαχαχα Είχα και το μοτορόλα Α1200 που ήταν με linux...
-
Magic WormHole
Μήνυμακαι εμένα το λαγουδάκι έχει πιγκουίνικες τάσεις... μιας και μου αρέσει πολύ η μέντα.... Linux mint σε 2 pc και linux lite σε 3 laptop.... (δεν είναι δικά μου όλα.. )
-
7.6.08.N-all Δουλεύει μια χαρά.... kenzo...
-
Παράθεση από tragos: “Καλησπερα ομάδα, σε kenzo έχει κανένας θέμα με το άνοιγμα φωτογραφιών στο viber? ” Κανένα πρόβλημα σε εμένα.... και το playstore δουλεύη κανονικά.... το μόνο "κακό' είναι η μπαταρία που έχει περίπου 10% περισσότερη κατανάλωση... edit... και "χάνει" το αποτύπωμα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ξέρεις τι λένε για το μουστάκι και τον φερετζέ; ” @makis1024 Να αφήσεις ήσυχους τους μυστακοφόρους... Καλημέρες...
-
Antutu score από τα xiaomi
manol80 - - Ο καφενές μας
Μήνυμακούτσα κούτσα.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33190/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/33191/