Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Tseligas2000: “Κενζο Δεν Μπαινει σε TWRP με κανενα τροπο ” Δοκίμασε να κλίσης το κινητό και πατώντας το power και το volume+ συνεχόμενα μέχρι να εμφανιστεί το logo τις mi μετά άσε το power και κράτα πατημένο το + και μπαίνει twrp
-
Παράθεση από gripas4: “Έχει κανείς πρόβλημα με αυτόματη περιστροφή οθόνης; Γιατί σε Kenzo η οθόνη δεν γυρνάει με τίποτα. ” Με την πρώτη ρομ είναι μια χαρά σε μένα... μόνο το ρεσταρτ σε twrp... Με power + μπαίνει κανονικά...
-
Antutu score από τα xiaomi
manol80 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχεις ένα δίκιο... 79186... 3 ώρες μετά...
-
Για το "αυγά σου καθαρίζουν" τπτ???
-
Μήνυμα -
Εγγραφέας οθόνης οκ σε kenzo
-
Έξω από το Βενιζέλιο Νοσοκομείο το καλοκαίρι... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31886/
-
Και σε εμένα το ίδιο... restart...
-
ΜήνυμαΜικρή αλλά είναι εκεί και υπάρχει...
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “συζητάτε για 150 & 736 ολόκληρα ποντάκια διαφορά? ” Όταν εδώ και 3 μήνες που έχω το κινητό είμαι περίπου από 77600 έως 78400 και πάει στο 79100 είναι διαφορά δεν είναι??? με μόνο αλλαγή στη ρομ???
-
ΜήνυμαΚαι είναι με όλα τα προγράμματα μέσα... και λίγο μετά απο το πέρασμα της ρομ... 736 Διαφορά με την 7,3,2
-
ΜήνυμαΜε την 7,3,9 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31882/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31883/
-
Τι λες τώρα..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31880/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31881/