Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi Theme Editor Tool
manol80 - - Themes Store
ΜήνυμαΕρώτηση προς γνώστες... η V8 από πιο android ξεκίνησε??
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
manol80 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝα μην αγχώνεσαι,,, όλα θα πάνε καλά.... Θετική Ενέργεια θέλει....
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
manol80 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “είμαι κ γω μέσα??? ” Όλοι είναι μέσα @demakhs.... Από αυτούς που κάνουν τις ερωτήσεις μέχρι και αυτούς που δίνουν τις απαντήσεις...
-
@nicksed Ωραίος....
-
Σύνδεση μέσω USB
ΜήνυμαTo εντοπισμό σφαλμάτων USB το έχεις ενεργοποιημένο???
-
Xiaomi-Miui Hellas - YouTube Εδώ..
-
Antutu score από τα xiaomi
manol80 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Οκ..ευχαριστώ για τα tips! Αύριο το πρωί ..τα νεώτερα τότε!! ” Βάλτο μέσα σε ένα ποτήρι με νερό... Πλάκα πλάκα.. ένας φίλος μου πήγε να μου δείξει το αδιάβροχο κινητό του και το έβαλε μέσα σε ένα μεγάλο ποτήρι μπίρα... κάηκε.... χαχαχαχα το είχε άνοιξη την προηγούμενη μέρα και δεν είχε βάλη καλά ένα λαστιχάκι αδιαβροχοποιησεις...
-
Καρτα sim και sd μαζι .
manol80 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι περνάει η ταινία από που??? το δικό μου δεν έχει κάνα περιθώριο... !!!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
manol80 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΘέλω να πω ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε ΌΛΟ τo φόρουμ για την καθημερινή μάχη που δίνεται για τον κάθε ένα μας ξεχωριστά... Το παρατηρώ από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα στο φόρουμ... και είναι αξιέπαινο... Πραγματικά δεν έχω λόγια για να το περιγράψω αυτό.... Σε όλους μα όλους.... ΕΥΓΕ παιδιά....
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Εγώ πάλι είμαι ανώμαλος. Προτιμώ ακόμα τα windows στην 27ίντση LED οθόνη μου. ” Έτσι ναι..... =============== Μαρ 9th 2017, 11:00am =============== Παράθεση από manol80: “Παράθεση από Alex_MLT: “Εγώ πάλι είμαι ανώμαλος. Προτιμώ ακόμα τα windows στην 27ίντση LED οθόνη μου. ” Έτσι ναι..... ” αν και εγώ μπαίνω με linux απο το σπίτι με 32 led...
-
Φόρτιση μπαταρίας
Μήνυμαεμένα είναι 2Α...
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΛέω εγώ τώρα... μήπως και ο δικός μας είναι ταχυφορτιστής???