Παράθεση από instant_diver: “Στις επιλογές για προγραμματιστές , στην προηγούμενη και σε αυτήν την ρομ , εμφανίστηκε 'Κατάσταση Ξεκλειδώματος Μι έλεγχος αν η συσκευή ειναι κλειδωμένη'. <-- Μεγάλη μαγκιά διότι γλιτώνει εμάς τους άσχετους από συνδεση σε fastboot και πληκτρολόγηση εντολών. !!!! ” Που είναι αυτό???
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από manol80: “Nice nice..... κανά καλό πρόγραμμα για να κάνω buckup τις εφαρμογές μου μην της ξανακατεβάσω?? ” Καλημέρα. Θα πας ρυθμίσεις, πρόσθετες ρυθμίσεις,Backup και επαναφορά και τοπικά αντίγραφα (backup).Κρατάς ένα backup απο τα πάντα. κ αν θές το μεταφέριες και στον υπολογιστή για παν ενδεχόμενο. ” Και που αποθηκεύετε???
Ένα μυαλό... χειμώνα-άνοιξη-καλοκαίρι-φθινόπωρο... πρωί - βράδυ... οικογένεια...δουλειά... τώρα μου ήρθε στο νου... =============== Μαρ 5th 2017, 12:06pm =============== Αύριο θα το πάρω μαζί μου να δω αν φτιάχνετε έτσι...
ή να συνδεθείς με τον λογαριασμό που έχεις βάλει στο μι... ή κανε αίτημα με τον λογαριασμό του κινητού Πρόγραμμα και κινητό πρέπει να έχουν τον ίδιο λογαριασμό...