Στο μαγαζί που δούλευα είχα πολλούς Κύπριους και πάντα τους έβαζα αυτό το κομμάτι.. youtube.com/watch?v=hJNrBIQ5LvU =============== Μαρ 5th 2017, 11:19am =============== παλιά αλλά καλά... Δεν ξέρω και της γνώσεις σου στο είδος ... youtube.com/watch?v=kl-bJkOH-Wk
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
@bzanios Σκέφτομαι να το επιχειρήσω να το κόψω στο laser... μιας και δεν είναι γυαλί αλλά μια μορφή πλαστικού... Είχα παραγγείλει 2 οπότε δεν με νοιάζει να χαλάσω το ένα....
Παράθεση από flowin_through: “Γυναικα και tempered δε δανειζονται, δεν κοβονται και δεν αλλαζουνε. ” Να μην το δοκιμάσω δλδ??? το έχει δοκιμάσει κανένας??? (θα το κάνω... δεν υπάρχει περίπτωσει να μην το κάνω... θέλω να το φτιάξω για ένα τούβλο-χ που έχω δόση στην γυναίκα μου... )
Παράθεση από manol80: “Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου από το aliexpres,,,, καμιά σχέσει με ότι παράγγειλα... αντί για να είναι για το 3pro μου ήρθε αυτή... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31346/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31347/ ” Ξέρη κανένας για πιο μοντέλο είναι αυτό το προστατευτικό??? =============== Μαρ 4th 2017, 10:29am =============== Είναι φοβεροί οι Κινέζοι.... μετά που έκανα dispute μου απάντησαν οτι είναι δικό μου λάθος στην παραγγελία και οτι αυτό παράγγειλα …
Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου από το aliexpres,,,, καμιά σχέσει με ότι παράγγειλα... αντί για να είναι για το 3pro μου ήρθε αυτή... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31346/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/31347/