Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37101/ Και από εμένα μια από τον χώρο εργασίας...
-
Turbo x Ω rom
Μήνυμα8 storage & 1 ram... νομίζω...
-
Turbo x Ω rom
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37073/ Τα υπόλοιπα πιο βράδυ και εγώ...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΒρήκα αυτή τη λίστα... List of devices using Mediatek SoCs - Wikipedia πιο λες να ταιριάζει καλύτερα???
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαTo Xiaomi Redmi Note δεν είναι με αυτόν τον επεξεργαστή????
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέραααααααααααααα @vrs5 δεν άντεξες άλλο ε??? ...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΤα Χριστούγεννα μου έκανε bootloop... μετά από 2 μέρες που προσπαθούσα να περάσω την μαμά rom Βρήκα ένα κινητό RMN3P μεταχειρό και το πήρα... την ημέρα που μου ήρθε.. τελικά κατάφερα και πέρασα την μαμά rom.... Άλλο κινητό που να μοιάζει με το Ω1 ή W1 όπως είναι στα αγγλικά... δεν βρήκα για να δοκιμάσω την rom του... και αν θυμάμαι καλά κάποιο κινητό τις xiaomi φοράει αυτόν τον επεξεργαστή... είναι ο οκταπύρινος mt6592 και θέλω να δω αν βρω καμιά rom που ίσως του κάνει...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΤην μαμά την έχω... Για να περάσω άλλη καλύτερη το λέω... Τα Χριστούγεννα έκανα πάλι φλασαρισμα με βίαιο τρόπο... =============== Μαι 21st 2017, 7:05pm =============== Όταν θα πάω σπίτι θα αναφέρω καλύτερα το πρόβλημα...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΕίναι με τον mtk mt6592 =============== Μαι 21st 2017, 6:58pm =============== Μου το κάνει συνέχεια και δεν είναι λειτουργικό.... Κάτι θα χάλασε πάλι... Απλά επειδή είναι με τον, mt6592 λέω μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο εκτός την δική του...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΧάχα χάχα καλό καλό... Άμα τούς το πάω από εκεί... Μου πετάει συνέχεια αυτό... Δυστυχώς η διαδικασία, Come. Google. Process. Gates έχει σταματήσει...
-
Turbo x Ω rom
ΜήνυμαΨάχνω ρομ για το κινητό τούβλο-Χ και είναι το Ω1