Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Η Rom είναι η τελευταία global stable δεν είναι πρόβλημα Rom. Κοίταξε στο gsam τις εφαρμογές μήπως κάποια έχει αυξημένη κατανάλωση. Δεν χρειάζεται να είχες κάνει κάποια ενέργεια στην μπαταρία στην αρχή όπως λες αυτά γινόταν πιο παλιά στις μπαταρίες που φοράνε τώρα τα κινητά το ανοίγεις και το δουλεύεις. Καλό είναι να μην το αφήνεις στο 100% και όλη την νύχτα στο φορτιστή
-
Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια Rom έχει. Το redmi 5plus έχει καλή αυτονομία μπαταρίας μπορεί κάποια εφαρμογή να τρώει την μπαταρία κατέβασε από το play store την εφαρμογή gsam battery monitor και κοίταξε τι τρώει την μπαταρία. Καλό είναι να μην αφήνεις να πέσει στο 0 η να κλείνει το κινητό γιατί μπορεί να πάθει βαθιά αποφορτιση και να μην ανοίγει, να το φορτίζεις στο 20% μέχρι 95 περίπου δεν χρειάζεται να πάει στο 100.
-
Όχι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να ξεκλειδώσεις οποίο κινητό θέλεις. Και καλό είναι όταν θα πας να ξεκλειδώσεις το κινητό να κάνεις αποσύνθεση τον λογαριασμό από το άλλο, γιατί μερικές φορές όχι πάντα μπορεί να βγάλει error το miunlock, έχει τύχει τέτοια περίπτωση
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι μπορείς να πάρεις το twrp από την xtrv
-
-