Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από makis1024: “Μάκη σε φίλο που άλλαξα οθόνη σε Kenzo από Aliexpress , χαμηλός φωτισμός οθόνης σε σχέση με την γνήσια , proximity sensor δουλεύει για τα πανηγύρια και ο φωτισμός στα πλήκτρα home , back shift πολύ χαμηλός, κατά τα άλλα απλά δουλεύει. Στα 23€, πόσο σου βγήκε στο dragon-tt; Σε Markw που είχα αλλάξει πάλι από Aliexpress ήταν κλάσεις ανώτερη. ” Μανωλη 26.5 δολαρια περιπου τα ιδια με σενα αν και φτηνη σε σχεση με την αλλη που εχει 40 δολαρια περιπου ειναι καλη τα τεστ που εκ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Metal
Μήνυμαheavy metal ,hard rock classic rock. Με αυτα μεγαλωσα και ακομα μεγαλωνω ,black sabbath,dio,,ozzy,acdc,deep purple,janis,jim morrison(doors) και οπως λεει και η ειρηνη @fog οσο μεγαλωνουμε δεν << βλεπουμε >> .... τωρα τελευταια ακουω και λιγο beethoven. mozart και αυτο heavy ειναι
-
-
-
-
Redmi 6A - hardbrick
Μήνυμακοιταξε και εδω Xiaomi MTK Secure Boot Download Agent (DA) loader files θελει εγγραφη για να κατεβασεις τα αρχεια ,αυτο γινετε γιατι τα mtk εχουν secure boot
-
Xiaomi Mi8 προβλήματα.
makisfz - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμακοιταξε εδω ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
οπως βλεπω η ρομ που εχεις ειναι πολυ παλια.Το πρωτο που θα κανεις ειναι να αλλαξεις ρομ για να δουμε αν ειναι θεμα software με αυτο τον οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) θα κατεβασεις αυτο το miflash Download Xiaomi Flash Tool 20170425 - Official Tool και την ρομ απο δω Xiaomi MIUI Official Forum Αυτη που γραφει redmi note 3 SD global η developer οποια θελεις προσεχε μην κλειδωσεις τον bootloader στο mi flash να επιλεξεις το clean all Αν δεν εχεις περασ…
-