Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
αυτο πιστευω και εγω θα κοιταξω να βρω απο ελλαδα οθονη
-
θα μιλησει σημερα με το μαγαζι (ελλαδα) και αν δεν γινει κατι του ειπα να ερθει απο δω να δουμε τι ειναι ο bootloader κτλ τωρα που μιλαμε εχω και εγω προβλημα με το kenzo το touch παιζει μπαλα μονο του οτι εφαρμογες ειναι κατω στην οθονη ολη την ωρα τις παταει μονο του μεχρι να κλεισει απο μπαταρια, μαλλον παω για αλλαγη οθονης και δεν με αφηνει να κανω τιποτα.παιζει μονο του @NasDriver @makis1024 εχετε καμια ιδεα μηπως φταιει κατι αλλο
-
δεν το γνωριζω τι ειναι ο bootloader ενα παιδι μου ειπε οτι του βγαζει αυτο το μηνυμα του ειπα να μιλησει με το μαγαζι που το πηρε για αλλαγη σε global
-
Παιδια σε ενα redmi note 5 κοιταξτε τις φωτο, η xiaomi αρχισε μαλλον και στελνει προειδοποιητικά μυνηματα σε china version με global rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57497/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57498/
-
MI 8 Global Developer rom
makisfz - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμαοχι δεν μπορεις να το κανεις αυτο με τα νεα δεδομενα απο την xiaomi , γιατι σε κινεζικη version δεν μπορεις να εχεις global rom (stable η developer) με κλειδωμενο bootloader μονο china rom αλλιως το κινητο δεν κανει boot . κοιτα και εδω ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER Για αυτο προσοχη τι κανεις στο mi 8 με τις rom αν δεν θελεις να παρεις το κινητο στο "χερι"
-
MI 8 Global Developer rom
makisfz - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΌταν έρθει το κινητό με ξεκλείδωτο bootloader, θα του περάσεις china Rom και θα τον κλειδώσεις. Και θα το ξεκλειδωσεις με δικό σου λογαριασμό όταν περάσουν οι ώρες και ξεκλειδωσεις μετά μπορείς να περάσεις την global dev. Όσο θα περιμένεις να ξεκλειδωσεις δεν μπορείς να έχεις global, γιατί global και κλειδωμένος bootloader ίσον hard brick Redmi n3 pro
-
@teosard μην φοβάσαι με ξεκλείδωτο bootloader δεν χρειάζεται να αλλάξεις ρομ περιμένεις τι θα γίνει και μετά περνάς την 10, αν και με ξεκλείδωτο δεν υπάρχει πρόβλημα Redmi n3 pro
-
Χρήστο αυτό πιστεύω ότι παλιά μοντέλα θα είναι απ'ξω ίδωμεν Redmi n3 pro
-
Ακόμα δεν ξέρουμε πια κινητά θα περιλαμβάνει η xiaomi στο διαχωρισμό china, Global. Αν έχει μέσα και το mido εκεί να δεις τι brick θα πέσει, τα μισά και παραπάνω mido στην Ελλάδα είναι china version με global. Δεν πιστεύω να το κανει στο Mido redmi-note-4. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, καλύτερα να έχεις τον bootloader ξεκλείδωτο για παν ενδεχόμενο Redmi n3 pro
-
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ
ΜήνυμαΑν δεν ξεκλειδωσεις bootloader δεν μπορείς να περάσεις twrp, custom Rom, το supersu το κάνεις flash από το twrp. Για την Resurrection Remix και arb θα διαβάσεις στην σελίδα στο xda και τι προτείνει αυτός που την φτιάχνει. Οι πιο πολλές Rom από το xda δεν φλασαρουν firmware ώστε να σε άλλαξει το arb. Διάβασε και τα σχόλια από άλλους χρήστες πως την πέρασαν Redmi n3 pro
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΚαλώς ήρθες. Πρώτα με το καλό να έρθει το κινητό να δούμε πια Rom έχει πάνω και μετά θα σε πούμε τι θα κάνεις. Τα παιδιά από την Λάρισα λόγου καλοκαιριού σταμάτησε ο καφές Κυριακή, σε λίγο καιρό θα ξανά αρχίσει, ο @derveni θα μας πει ποτέ έχει καφε Redmi n3 pro
-
πληκτρολογησε *#06# αν εχεις IMEI
-
Αυτό που κάνει τώρα η xiaomi το έχει κάνει η Meizu από το 2015 με πολλά brick στην αρχή, αλλά μετά βρέθηκε λύση να παίρνανε Global Rom σε china version το βρήκαν οι Ρώσοι κάνοντας flash ένα αρχείο που άλλαζε το Id της συσκευής από china σε global. Πιστεύω και εδώ κάτι τέτοιο θα γίνει κάποιος developer θα μπορέσει να το σπάσει Redmi n3 pro
-
Να κοιτάξεις να πάρεις ένα καλής ποιότητας, όλα τα καλώδια δεν είναι ίδια, η διατομή του καλωδίου πιέζει ρόλο στα amper, να πάρεις ένα που να μπορεί να σηκώσει τα 2A που χρειάζεται το κινητό κατά την φόρτωση Redmi n3 pro
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@amavroudis Με την xiaomi ποτέ δεν ξέρεις τι σε ξημερώνει. Με το Vince από την αρχή είχαμε προβλήματα με κάτι μαϊμού ρομ και με το που έπαιρναν ota brick γενικά η china version mee7 με global δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Μπορεί και η official Rom που είχε να μην ήταν και τόσο official ποτέ δεν ξέρεις τι έκανα η Κινέζοι που την πέρασαν Redmi n3 pro
-
redmi 5 plus
Μήνυμα@amavroudis το κινητό έπαθε ότι πάθε νουν και τα mi 8 αν κλειδώσεις τον bootloader με global μόνο με test point να το γυρίσει σε edl και να φλασαρει μόνο china Redmi n3 pro
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΤο κινητό δεν είναι global version αλλά china για αυτό θέλω να μου πεις τι κωδικό έχει κοίτα το κουτί από πίσω γράφει Model number meg7, mee7, πεσμου το δικό σου πιο γράφει. Και έκανες λάθος που τον κλείδωσες γιατί το test point δεν το γλιτώνεις. Redmi n3 pro