Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΤον bootloader εσύ τον είχες ξεκλειδώσει με δικό σου mi account? Redmi n3 pro
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΔεν μπορείς να κάνεις flash σε fastboot mode λόγου κλειδώματος bootloader πρέπει να το γυρίσεις σε edl Redmi n3 pro
-
redmi 5 plus
ΜήνυμαΜε το Flash κλείδωσες και τον bootloader? Κοίτα στο κουτί από πίσω πιο redmi 5plus γράφει Meg 7 η. Mee 7 Redmi n3 pro
-
σπασμενη οθονη σε xiaomi
ΜήνυμαΔεν υπάρχουν γνήσιες οθόνες στα xiaomi, απλώς να τύχης σε καλή ποιότητα οθόνης και υπάρχουν καλές οθόνες Redmi n3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δοκίμασε το, εγώ έχω το magisk 16.7 και δεν έχω πρόβλημα. Και να κοιτάς όταν κάνει flash το supersu μήπως βγάζει κάποιο λάθος το script, γιατί έχω κάποια υποψία μήπως δεν μπορεί να κάνει mount το partition λόγου κρυπτογραφησης και να θέλει format data Redmi n3 pro
-
Κάνε αν θες πρώτα πάρε από την Rom που κατέβασες από το recovery και καντό flash όπως έκανες και το twrp και αν δεν ανοίξει μετά να κάνεις flash την Rom Redmi n3 pro Ναι θα γίνει όπως το λες
-
ο bootloader κλειδώνει αν επιλέξεις στο miFlash κάτω δεξιά την επιλογή clean all & lock αλλιώς δεν κλειδώνει Redmi n3 pro
-
Εφόσον δεν βαριέσαι πέρασε την το μόνο να προσέξεις να μην κλειδώσεις bootloader να επιλέξεις clean all η αν θέλεις να μην χάσεις τα data το save data Redmi n3 pro
-
Μήπως για κάποιο λόγο δεν φλασαρε σωστά το magisk? Όταν το έκανες flash μήπως στο script έβαλε κάποια error. Αν θέλεις να βάλεις πάλι το mi recovery κατέβασε την ρομ και άνοιξε το zip της Rom και πάρε το recovery και πέρασε το η με εντολές η από το twrp Redmi n3 pro
-
Από αυτά που έχεις γράψει δεν έχεις περάσει twrp για αυτό σε βάζει στο stock recovery. Ξανά περνά το twrp από την αρχή δώσε την εντολή fastboot flash recovery το όνομα του αρχείου. img. Και λόγου ότι έχεις official rom μετά πρέπει να φλασαρεις η το lazyflasher η κάποιο root γιατί αλλιώς θα πέσει σε bootloop Redmi n3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651