Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
miui 10 για kenzo
ΜήνυμαΑρχές Αυγούστου θα δώσουν miui 10 στο kenzo
-
Αυτό που έπαθε είναι ότι έμεινε από software λόγου ότι έκοψες την διαδικασία για αυτό δεν ανοίγει. Το καλό είναι ότι έχεις ξεκλείδωτο bootloader, αν έχεις περασμένα driver κινητό ακόλουθα τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) το μόνο να προσέξεις να μην κλειδώσεις τον bootloader στο miFlash κάτω δεξιά έχει επιλογές να μην τσεκάρεις την επιλογή flash all & lock γιατί θα κλειδώσει και θα έχεις πρόβλημα. Κάνε τον έλεγχο για να είσαι συγουρος Πως ελέγχουμε α…
-
Αν κάνει πάλι τα ίδια κάπου αλλού είναι το πρόβλημα και όχι στην Rom. Κάπου υπάρχει πρόβλημα με την μπαταρία η ότι έχει σχέσει με την μπαταρία και το ρεύμα. Δοκίμασε και την παλιά μπαταρία να δεις αν σε βγάλει το error. Έχω δει παρόμοιο πρόβλημα με σένα σε Nikel να μην μπορεί να κάνει boot και είχε ράγισμα μητρικής, το δικό σου κάποιο πρόβλημα hardware έχει καλύτερα να το πας σε κάποιο service να το κάνουν ένα έλεγχο τι μπορεί να φταίει
-
Κατέβασε από δω Download Smart Phone Flash Tool (SP Flash Tool) - Latest Version το v5 1632 το έχω δοκιμάσει σε 2_3 Nikel δουλεύει χωρίς πρόβλημα χωρίς να μου κλειδώσει ο bootloader. Μόνο να προσέξεις να μην είναι τσεκαρισμένη η επιλογή του preloader τα άλλα να είναι Και δεν χρειάζεται να αλλάξεις το cust στις τελευταίες fastboot rom δεν βγάζει error όπως παλιά Κοίτα και τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)