Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μπες στο bios και κοίτα αν είναι ενεργοποιημένο το secure boot αν είναι απενεργοποιησε το
-
LineageOS σε mido
ΜήνυμαΠοια wipe έκανες για να πας στην lineage Κάνε factory reset μπορεί να στρώση
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
makisfz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο πιο πιθανό είναι στο error όπως είπε και ο Νας να είναι fake το 9008. Προσπάθησε να αλλάξεις usb θύρα 2.0 η θύρα να είναι στην μητρική και όχι προέκταση για να αλλάξει το com 20 να πάρει άλλη com μπας και μπει σε edl και δοκίμασε με πιο παλιά Rom
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
makisfz - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην ρομ να την βαλεις στο δίσκο C και όχι σε άλλο φάκελο πχ download να δείχνει C:\ και το φάκελο της Rom
-
-
-
xiaomι note 4
ΜήνυμαΑν έχεις το mi account στο κινητό μπορείς μέσα από το micloud να το κλειδώσεις κοίτα εδώ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
-
στο kenzo οσο ειχα official rom dev δεν αφηνα να κανει αυτοματα το update το εκανα χειροκινητα για να μην χανω το twrp κατεβαζα την rom απο το pc την εβαζα στο κινητο (δεν την εκανα flash απο το updater) ,μετα εμπαινα στο twrp wipe ,dalvick cache, cache install την rom και μετα flash το root η lazyflasher για να μην πεσει σε bootloop και reboot δεν ειχα ποτε προβλημα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμασε βγαζει στο miunlock tool γιατι η αδεια ειναι ενεργη και δεν χρειαζετε να κανεις apply μετα απο 72 ωρες θα ξεκλειδωσεις χωρις καποιο προβλημα don`t worry
-
note 5 pro προβλημα
ΜήνυμαΑν ξεκλειδώσεις bootloader θα μπορείς να περάσεις global
-
Για κοίτα αυτόν JDownloader.org - Official Homepage Το είχα πιο παλιά και ήταν πολύ καλός πιστεύω και τωρα