Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
Μήνυμα@pavlidisc Χρήστο κόψε τις ρετσινες αυτές πειράζουν, τα τσίπουρα χωρίς γλυκάνισο δεν πειράζουν στο μαλακό υπογαστριο μόνο στο άνω υπογαστριο (mind)
-
Το πιο σίγουρο για να ξανά γυρίσεις σε miui είναι fastboot rom
-
WormHole
ΜήνυμαΓιώργο συγχαρητήρια για το κύπελλο ανώτερος ο παοκ, από τα λίγα που είδα. Αν υπήρχε Έλληνας διαιτητής κάποιοι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την χάλια απόδοση στην διαιτησία. Στην Ελλάδα είμαστε, ποτέ δεν φταίμε εμείς η άλλοι φταίνε
-
UPDATE ΣΕ REDMI PRO
ΜήνυμαΣύνδεσε το με το pc κατέβασε την κουρτίνα πάτησε την επιλογή mtp και κοίταξε την διαχείριση συσκευών πως το βλέπει και αν μπορείς ανέβασε screenshot από εκει
-
UPDATE ΣΕ REDMI PRO
ΜήνυμαΤο usb debugging το έχεις ενεργοποιημενο
-
UPDATE ΣΕ REDMI PRO
ΜήνυμαΝα πας εδω Apply for unlocking Mi devices και αν εχει την επιλογη να κατεβασεις το mi unlock tools εχει εγκριθει η αιτηση το κατεβαζεις ξαι ξεκλειδωνεις
-
@fog καλά σκορ βγάλανε, τον AGNi έχω και εγώ κατά νου να δοκιμάσω. Οι Γιώργηδες μόλις είδαν ποστ για custom kernel άρχισε να τους '"τρωει'" το χέρι.
-
@fog Ειρήνη δοκίμασες κάποιο custom kernel γιατί με τρώει το χέρι να δοκιμάσω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Η Resurrection Remix oreo που την δοκίμασα για λίγο έχει κάποια προβλήματα αυτόματη φωτεινότητα και μικρά lag στο scroll
-
UPDATE ΣΕ REDMI PRO
ΜήνυμαΑυτή τη ρομ που εχεις μάλλον δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις (δοκίμασε την) και πρέπει να περάσεις fastboot rom με το οδηγό Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) και μετά να ξεκλειδώσεις
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαι σε εμένα το έκανε αυτό που λες, αλλά μετά από 2-3 προσπάθειές μου έστηλε SMS και όλα OK. Προσπάθησε κάμποσες φορές κάποια θα πετύχει