Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Υποδοχή Νέων Μελών
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ τελευταία έκδοση του tapatalk είναι πολύ χάλια
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 4X new
Μήνυμα@theopan πράγματι δεν φαίνεται και τόσο μεγάλο λόγου 18:9
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΣτην global version στην πλάτη του κινητού γράφει MEG7 Στάλθηκε από το Redmi n3pro
-
Redmi 4X new
ΜήνυμαΧρήστο είπα για το mido λόγου ότι έχει μικρότερη οθόνη από το Redmi 5 plus που έχει 5,99. Στάλθηκε από το Redmi n3pro
-
Redmi 4X new
ΜήνυμαΝα ξέρεις το Redmi 4x είναι κατώτερο σε επιδόσεις σε σχέση με το kenzo που είχες, καλύτερα πήγαινε σε 5,5 οθόνη και στο Mido redmi-note-4 που είναι κοντά σε επιδώσεις με το Redmi note3 pro και στα ίδια χρήματα Στάλθηκε από το Redmi n3pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Το ίδιο και εγώ όπως είπε @NasDriver πρέπει να περάσει official για να ξεκλειδώσει, απλώς εγώ φλασαρα recovery Rom από το twrp χωρίς factory reset και την πήρε. Αυτό που έκανα εγώ δεν το προτείνω να το κανει κάποιος που δεν έχει κάποια εμπειρία από flash, γιατί υπάρχει πιθανότητα για brick Redmi n3 pro
-
-
πληκτρα κινητου
ΜήνυμαΠήγαινε ρυθμίσεις, ήχος&δόνηση, δόνηση κατά την αφή Redmi n3pro