Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ratmnikos: “επειτελουσσσσσσσσσσσσσσσσσσ εγινε 9008 μετα από 2 ωρες τωρα τι κανω ;;;;;” Ανοίγεις το miFlash και κάνεις flash την fastboot rom Redmi n3pro
-
Αυτό που σου έδωσα είναι να κάνει boot όταν βάζουμε twrp με official Rom. Εσύ τώρα που θέλεις να περάσεις την xtrv ελληνική δεν χρειάζεται lazyflasher. Εφόσον έκανες και τα wipe που λες, θα κατεβάσεις την ελληνική ρομ στο pc θα μπεις στο twrp και θα συνδέσεις το κινητό με το pc θα πάρεις την Rom όπως είναι και θα την βάλεις στο αποθ/κο του κινητού και μετά από το twrp θα κάνεις factory reset και θα κάνεις install την Rom και θα είσαι έτοιμος Redmi n3pro
-
μπες στο twrp και κανε install αυτο MEGA αν θελεις να εχεις official edit ναι μπορεις μπες twrp συνδεση με το pc βαλε την ρομ στο κινητο και flash αν θελεις την rom του forum xtrv
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Redmi 5 plus fake rom
ΜήνυμαΠάλι καλά τυχερός είσαι που δεν είχε κάποια unofficial Rom (πειραγμένη) και μόλις θα έκανες update θα έπαιρνες ένα τούβλο (brick). Redmi n3pro
-
οταν εχεις το κινητο σε fastboot mode κοιτα στην διαχειρηση συσκευων αν στο android phone το βλεπει android bootloader interface εισαι οκ απο driver δωσε και την εντολη fastboot devices και αν και εκει το αναγνωριζει μετα προχωρα στο flash
-
δεν γινετε να κανεις flash χωρις driver στο pc
-
Ελληνική ROM σε Mi Νote 3
Μήνυμαεδω MIUI 9.1 - 7.12.21 | Xiaomi European Community & Store
-
-