Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κοίτα εδώ Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αλλά και πάλι άδικος κόπος γιατί μόλις ανοίξει θα σε ζητήσει επιβεβαίωση το mi account που είναι περασμένο στο κινητό και θα μείνεις εκεί χωρίς να μπορείς να κάνεις κατι. Το μόνο που σας μένει είναι να θυμηθείτε το mi account άλλο δεν υπάρχει η να επικοινωνήσετε με την xiaomi για ανάκτηση Redmi n3pro
-
Με νέο λογαριασμό δεν θα μπορέσεις να ξεκλειδωσεις γιατί θα χρειαστείς να τον περάσεις στο κινητό και στο miunlock status και λόγου ότι το κινητό δεν ανοίγει πως θα τα περάσεις; Το μόνο που μένει είναι να το γυρίσεις σε edl και να φλασαρεις ρομ Και πάλι δύσκολα γιατί θα σε ζητήσει μόλις ανοίξει το παλιό mi account Redmi n3pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Christos Thimis: “@makisfz,Αυτο που προτεινεις λεγεται dirty flash και καμια φορα φερνει μη αναμενομενα αποτελεσματα κατα την γνωμη μου. ” Και οταν το κινητο το update το κανει αυτοματα κανει factory reset, dirty flash δεν την κανει; βεβαια υπαρχουν και twrp (zcx,redwolf,caface) που κανουν ota update χωρις να χανουν το twrp κτλ εγω που φλασαρω καθε εβδομαδα με αυτο τον τροπο δεν εχω κανενα προβλημα
-
Όταν η Rom δεν είναι πλήρης 1.3gb αλλά με λίγα mb 500,65, κτλ δεν μπορεί το twrp να την κάνει install για αυτό την δεύτερη φορά στην κατέβασε πλήρης. Αν δεν θέλεις να χάνεις το twrp να την κάνεις χειροκίνητα δηλαδή να την κατεβάζεις από το miui.com να την βάζεις στο κινητό και install από το twrp με wipe dalvik Cache και cache και μετά install το root και reboot Redmi n3pro
-
Επιλογή συσκευής
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλά κινητά τα Meizu και αν δεν έκανε πιο παλιά εποχή( Meizu note 2) μαλ@@κιες με global version και china version και τα brick αν είχες China version και περνούσες global Rom το έπαιρνες στο χέρι αν δεν ήξερες να αλλάξεις το Id της συσκευής. Θα ήταν πιο ψηλά σαν εταιρία. Redmi n3pro
-
Επιλογή συσκευής
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν μπορείς να περιμένεις 1 μήνα περιπου για το Redmi note 5 η αν βάλεις κάτι παραπάνω για το mi note 3. Αλλιώς αυτό που είπε ο Ανέστης. Εγώ το Redmi note3 pro θα το άλλαζα μόνο με mi note 3 και πάνω Redmi n3pro
-
Total bricked redmi 4 pro
ΜήνυμαΚάτω δεξιά άλλαξε την επιλογή σε Flash all και ξανά δοκίμασε και άλλαξε το miFlash με πιο νέα έκδοση Redmi n3pro
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παίδες @fog Ειρήνη σου εύχομαι τα καλύτερα Redmi n3pro
-
Αν δεν τα καταφέρεις με τα κουμπιά, ξανά δώσε την εντολή για πέρασμα το twrp και μετά δώσε την εντολή fastboot boot recovery το όνομα του αρχείου. img Redmi n3pro
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαανεβασε φωτο με το error πο βγαζει και μια απο το φακελο adb που εχεις το twrp