Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• WormHole

makisfz - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@demakhs Όχι γιατί ζητάει να το βάλω μόνο σε μπάσματι και δεν έχω Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

@NasDriver αυτό πιστεύω γιατί έγινε μετά από πτώση θα το ανοίξω αύριο να δω αν έφυγε κάτι. Το πήγε σε 2 server του αλλάξανε ρομ και του είπανε ότι είναι εντάξει, πολύ τραχανάδες είναι και αμφιβάλλω αν το κοίταξαν πλακέτα. Φαντάσου ο ένας του πέρασε china Rom γιατί του είπε ότι δεν είχε global. Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Έχω ένα note 4 Nikel και έχει μαζοχιστικες τάσεις θέλει σφαλιάρες από πίσω μερικές φορές να έρθει στα ίσια. Κάνει μόνο του επανεκκίνησεις βγάζει αναφορές σφάλματος το κάνεις factory reset κολλάει στο logo το ρίχνεις σφαλιάρες στο ποπό ξεκολλάει. Το 3χω αλλάξει 3 Rom τα ίδια για πείτε μου σκλικια που είναι το πρόβλημα. @demakhs κάτι θα ξέρεις από κινητό με μαζοχισμό @NasDriver θέλω την γνώμη σου. Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Μέσα στο ανοετα έχουμε να κερδίσουμε 8 χρόνια μπας και σπάσει η παράδοση Redmi Note 3 pro

• @Antretng την global έχεις η πέρασες κάποια αλλη Redmi Note 3 pro

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Antretng απο το play store κατεβασε το plex vpn

• Magic WormHole

Μήνυμα

καληνυχτα αντικομφορμιστικα σκλικια ον γαρ οι θεοί φιλούσιν, αποθνήσκει νέος. Εφυγε και ο τζιμακος των εφηβικων μου χρονων youtube.com/watch?v=pDJleNgn2B4

• WormHole

Μήνυμα

@fog Ειρήνη σέβομαι την άποψη σου, αλλά είναι πολλές φορές που νομίζουμε ότι κάνουμε το σωστό να παίζουμε στο όριο του σεβασμού και της ασέβειας. Δεν ξέρω αν κάποιοι πήγαιναν για μπάνιο θα είχαμε τις ίδιες αντιδράσεις, γιατί πριν 20 μέρες κάποιος από δω πήγε για χειμερινά και δεν άνοιξε μύτη. @spideman3 δεν μαλώνουμε απλός φιλοσόφουμεν το πως Redmi Note 3 pro

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Έλλειψη σεβασμού από τους mod, ” Όλους τους mod δεν τους βάζω στο ίδιο τσουβάλι όπως λένε και στο χωριό μου Αν σε μια τάξη ένος σχολείο είναι 2,3 μαθητές που κάνουν φασαρία, τι κάνουμε βάζουμε λουκέτο την τάξη;

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Πιστεύω να είναι μετά από τα χθεσινά. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός όχι μόνο από τα μέλη αλλά και από τους διαχειριστές. Το να κλείνεις ένα νήμα δεν νομίζω οτι δείχνει σεβασμό προς στα μέλη, το αντίθετο δείχνε Ασέβεια. Σύμφωνο οποιος δεν σέβεται τους κανόνες του Forum η θίγει την προσωπικότητα του άλλου κτλ, από οποία πλευρά και αν είναι να υπάρχει ποινή (ban). Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

@pavlidisc Χρήστο για την παρέα που έχουμε φτιάξει όλο αυτό το διάστημα με τους φίλους της τρύπας με κρατάνε ακόμα, αλλιώς δεν νομίζω ότι θα ήμουν ακόμα εδώ (όχι μόνο εγώ και κάποιοι άλλοι) Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα. Τι έγινε πάλι επενέβησαν οι <<ποιμένες>> να συνετισουν τα <<προβατα>>. Το γυαλί ράγισε από το καλοκαίρι με το γατοπιγκου για μένα και βλέπω να έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Λυπάμαι Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Στον Χορτιάτη κάτι θα δεις. Οι βόρειοι άνεμοι δεν είναι ότι καλλίτερο για χιονοστρωση μόνο για παγετους. @giwrgosalim όπως φαίνεται μετά τις 20 αρχίζει ο χειμώνας κάτι θα δούμε Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

@giwrgosalim Γιώργο δεν είδα σήμερα υπάρχουν κάποιες ελπίδες θα παίξει ρόλο ο υετός βλέπω ότι από Δευτέρα βράδυ που έχει καλό υετό δεν έχει καλή υποστήριξη στα 850. Αύριο θα δείξει καλλίτερα το 12. Να ξέρεις η Θεσσαλονίκη για να χιονίσει παίζουν ρόλο τι άνεμο θα έχει είναι λίγο δύσκολη Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Να το στείλεις στον μητσο που ξέρει από twrp zcx Redmi Note 3 pro

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Βλέπω τελευταία το έχετε ρίξει στην τεχνολογία εδώ Redmi Note 3 pro

• Πήγαινε ρυθμίσεις, εγκαταστημενες εφαρμογές, επαφές και πληκτρολόγιο, άδειες εφαρμογής και αποθηκευτικός χώρος άνοιξε το Redmi Note 3 pro

• Δεν σε βγάζει ταμπελακι που να πατήσεις επιτρέπεται να έχεις πρόσβαση κτλ Redmi Note 3 pro

• Άλλαξε ρομ βάλε developer Redmi Note 3 pro

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

makisfz - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Με ένα πιστολάκι μαλλιών μια βεντούζα και μια πένα ξεκολλάει πολύ εύκολα Redmi Note 3 pro