Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• mi note 3

makisfz - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Είδα τις φώτο πραγματικά πολύ καλές και τις νυχτερινές δεν τις περίμενα τόσο καλές. Ανέβασε τις φώτο και εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Να τις δούνε και τα παιδιά να δούμε τι θα πούνε Redmi Note 3 pro

• @takisfrag να το πας αύριο πρωί πρωί στην εκκλησιά για διαβασμα Redmi Note 3 pro

• Δεν γίνετε αυτό που λες τόσο απλά. Πρέπει να την κάνεις port για την συσκευή σου, δηλαδή πρέπει να αντιγράψεις αρχεία από την μία Rom στην άλλη να τροποποίησεις boot. img κτλ Redmi Note 3 pro

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Mi5 USB

makisfz - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Αν είχε πρόβλημα ή θύρα usb δεν θα φόρτιζε κάπου αλλού είναι το πρόβλημα για να δεις αν είναι πρόβλημα software πέρασε μια fastboot Rom με το miFlash και αν συνεχίσει να το κανει μετά θα είναι πρόβλημα hardware Redmi Note 3 pro

• Mi5 USB

makisfz - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ανέβασε φώτο από τα σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια Rom εχει Redmi Note 3 pro

• Και Αγγλία και Γερμανία να το στείλεις θα περάσει τελωνείο. Τώρα τι θα πληρώσεις, σε ΦΠΑ θα πληρώσεις λιγότερο από Ελλάδα γιατί έχουν περίπου 20% ενώ Ελλάδα 24% αν είναι πάνω από 150 ευρώ θα έχει και δασμούς εκεί δεν ξέρω τι χρεωνουν. Αυτό μπορεί να ρωτήσει ο φίλο σου στη κάθε χώρα. Μετά από κει για Ελλάδα δεν υπάρχει χρεώσει γιατί είναι από eu Redmi Note 3 pro

• Θα πας με αυτό το οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Απο δω την fastboot Xiaomi MIUI Official Forum Και μετά την ελληνική Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Redmi Note 3 pro

• Xiaomi redmi note 4x

makisfz - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ρώτησε εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Θα σε πει ο Αντρέας για gcam και hd++ Redmi Note 3 pro

• Magic WormHole

makisfz - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

δεν εχω καποιο προβλημα. αν εχει προβλημα με τα volume και power no problem αγοραζεις το power flex με 3ευρω το περνας και

• μπες στο supersu setting και unroot

• δεν εχεις το hennessy εχεις το kenzo για αυτο αυτο δεν εμπαινε στο twrp εφοσον εχεις unofficial rom καλυτερα ειναι να περασεις μια fastboot rom για kenzo γραφει redmi note 3 qualcomm οπως λες εχεις ξεκλειδωτο bootloader πας με αυτον το οδηγο Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) εχεις περασει driver για qualcomm στο pc

• Πιο twrp προσπαθείς να περάσεις για hennessy; η ρομ που εχεις είναι μαϊμού δεν είναι γνήσια Redmi Note 3 pro

• Ναι ναι πρώτος ανοίγει το χορό Redmi Note 3 pro

• ποιο redmi note 3 εχω ?

makisfz - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Όχι δεν χρειάζεται κάτι Να είσαι καλα Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

Το καλύτερο είναι να επιλέξεις το clean all&lock για να κλειδώσει ο bootloader γιατί δεν ξέρεις με πιο τρόπο τον ξεκλείδωσαν και να το ξεκλειδωσεις αν θέλεις με δικό σου λογαριασμό Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

Εφόσον είναι ξεκλείδωτος θα πας εδώ Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και από δω την fastboot rom Xiaomi MIUI Official Forum redmi note 3 qualcomm Redmi Note 3 pro

• Ναι το root φταίει πιο έχεις supersu η magisk Redmi Note 3 pro

• Θανάση όπως είπε ο @NasDriver από το twrp πάρε backup πριν περάσεις την ρομ Redmi Note 3 pro

Μήνυμα

Πρώτα κάνε έλεγχο τι είναι ο bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ανάλογα τι είναι θα προχωρήσεις παρακάτω Redmi Note 3 pro