Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠεριμένεις, μετά από 72 ώρες θα μπορείς να ξεκλειδωσεις Redmi Note 3 pro
-
Μήνυμακατεβασε απο δω το plexvpn PlexVPN Apk Download latest version 3.0.5- com.shoplex.plex οταν το τρεξεις χρειαζετε να κανεις sign in και θα διαλεξεις china shanghai
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παίζει να είναι θέμα κερνελ αυτό και όχι αυτό που λες. Το είχα συναντήσει στου nikel το twrp κάποτε... Θα δούμε... αν το δοκιμάσει κάποιος να βάλει το magisk χωρίς να έχει προηγηθεί flash supersu. ” το εχω δοκιμασει με το απλο 3.2.1.0 το φλασαρει κανονικα το magisk το προβλημα ειναι οταν φλασαρεις το supersu(root device) και μετα magisk και το απλο και το tools 3.2.1.0 βγαζουν το ιδιο error
-
makisfz - - Recoveries
Μήνυμα@geoanto555 δοκιμασα το 3.2.1.0+tools με global developer 8.12.7 1.disable verify δουλευει κανενα προβλημα 2.root device οκ 3.unroot device ok 4.erase password ok . το μοτιβο που εχω το εκανε διαγραφη το fix fingerprint ετρεξα το script και ειναι ok την global rom που την περασα με το twrp με απλα wipe το flash εγινε χωρις προβλημα αν μετα θελεις να κανεις unroot η απεγκατασταση το supersu για να περασεις το magisk βγαζει error forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69195/ και νομιζω οτι οφε…
-
ΜήνυμαΔώσε την εντολή fastboot reboot κράτα πατημένο το volume up και πάτα enter για να μπει στο twrp Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΔίνεις λάθος εντολή δώσε fastboot flash recovery το όνομα του αρχείου. Img Redmi Note 3 pro
-
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργο το δοκιμασα εν μερη στο κενζο με global developer με τα tools erase password το εκανε το μοτιβο ποθ εχω unroot δεν εκανε το script ολοκληρωνε κανονικα, μαλλον γιατι εχω root με το magisk no verify δεν μπορω να δω γιατι το εχω μεσου root το script κανενα error δεν ξερω που ειναι το προβλημα δεν το εχω ψαξει σε ενα reboot που εκανα απο το twrp μου χτυπησε rom και softbrick και ξανα περασα rom. θα το ψαξω καλυτερα το βραδυ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651