Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
makisfz - - Recoveries
ΜήνυμαΓιωργο ολα καλα στο kenzo που εχω official dev και το magisk το φλασαρε χωρις προβλημα
-
Πρόβλημα περιστροφής οθόνης
ΜήνυμαΠήγαινε σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel και κάνε το test αν και στο test δεν δουλεύει μπορεί να είναι πρόβλημα hardware Redmi Note 3 pro
-
Κράτησε το πατημένο θα βγάλει τον κάδο το ρίχνεις και τέλος. Αν θέλεις να το επαναφέρεις κρατάς πατημένο το πλήκτρο Ξ κάτω αριστερά, widgets Redmi Note 3 pro
-
CAMERA MI6
makisfz - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΚάνε την ερώτηση εδώ Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Κάτι θα ξερουν Redmi Note 3 pro
-
Προβλημα ξεκλειδωμα Mi6
makisfz - - Mi-6 (Sagit)
Μήνυμαοχι την κατεβαζεις απο δω Xiaomi MIUI Official Forum
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όχι αν ξεκλειδωσεις bootloader δεν πάει να πει ότι είσαι και ροοτ. Το πρώτο που θα κάνεις είναι να περάσεις driver με τον οδηγό που γράφει ο @demakhs και μετά να ελέγξεις τι είναι ο bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και ανάλογα τι είναι ο bootloader θα σε πουμε πθο οδηγό θα ακολουθήσεις Redmi Note 3 pro
-
Μπερδεγουεη με whatsapp
makisfz - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ αυτό που λες η από το twrp κανεις wipe, dalvik Cache, Cache, data και internal storage. Αλλά το καλύτερο είναι με το miFlash fastboot Redmi Note 3 pro
-
Μπερδεγουεη με whatsapp
ΜήνυμαΑυτό που έκανες (factory reset) δεν κάνει διαγραφή φακέλους από τον αποθ/κο χώρο. Redmi Note 3 pro
-
Μπερδεγουεη με whatsapp
ΜήνυμαΔεν μιλάω για SD για το αποθ/κο του κινητού το έκανες διαγραφή Redmi Note 3 pro
-
Μπερδεγουεη με whatsapp
ΜήνυμαΤο πρόβλημα ήταν ότι στο internal storage δεν έγινε διαγραφή ο φάκελος what's app. Όταν έκανες από το twrp διαγραφή έκανες wipe internal storage Redmi Note 3 pro
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝα τον χαίρεσαι, χρόνια του πολλα Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΦίλε θα περιμένεις τα Χριστούγεννα το ξεκλείδωμα θα στο φέρει ο αι Βασίλης. Σε άλλα κινητά βγάζει 72 ώρες για κάποιο λόγο στο Note 5a είναι 360. Το έχω δει και σε άλλα. Υπομονή Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΔοκίμασε άλλη ip βάλε China Shanghai, China shenzhen Redmi Note 3 pro