Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΤο plex vpn θέλει να κάνεις sign in έκανες με κάποιο λογαριασμό Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΞανά πήγαινε στο unlock status και κάνε πάλι επιβεβαίωση. Αν είναι σωστά προσπάθησε να ξεκλειδωσεις Redmi Note 3 pro
-
ΜήνυμαΆνοιξε το βρες την χώρα Κίνα και πάτα πάνω να πάρει την ip Redmi Note 3 pro
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “πως το ξεπερναμε αυτο? θελω να ξεκλειδωσω το redmi note 5a του γιου μου και να βγαλω τις κινεζιες , να περασω μια δικια μας ρομ” Για να βάλεις το λογαριασμό στο mi Unlock status χρειάζεται να αλλάξεις ip σε κινεζική αυτό θα το κάνεις με το plex vpn από το play store αν δεν έχεις κατέβασε το σε apk Redmi Note 3 pro
-
Μόνο το wipe internal storage θα διαγράψει την ρομ Redmi Note 3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μήνυμα@derveni Χρήστο κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι κλειδωμένος και ας τον δείχνει false Redmi Note 3 pro
-
Μήνυμα@FlyingMenace βάλε το κινητό σε fastboot και δώσε την εντολή: fastboot oem unlock και μετά ξανά κοίτα τον bootloader Redmi Note 3 pro
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυματο κινητο απο που ειναι αγορασμενο απο ελλαδα η κινα. το m2 mini δεν ειναι ευκολο να επανερθει αν εχει brick κοιτα εδω που εχω γραψει για το mi2 Meizu m2 mini bricked (locked bootloader)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το ίδιο είναι η κάνεις τα wipe η swipe factory reset Redmi Note 3 pro