@katsim Λίγο προσοχή όταν την βγάλεις γιατί είναι κολλημένη με ταινία (κοίτα στο you tube πως αφαιρείτε) γιατι αν την κάνεις κάποια ζημιά π.χ τρύπημα είναι επικίνδυνη. Όταν βάλεις την άλλη να την κολλήσεις για να μην κουνιέται με ταινία διπλής όψης, αν προσέξεις λίγο δεν είναι δύσκολο η αλλαγή
Παράθεση από sakis112: “Για τα νεκρά πουλιά, λόγω 5g, έχει γράψει το internet , πριν μέρες.” Και τα Τρίκαλα που θα είναι η πρώτη πόλη με 5g παν' τα περιστέρια από την πόλη
@George Kaggelaris πριν λίγο σε άλλο forum είχε κανονίσει για το Global Edition και του στείλανε το meg7s. Γενικά όπως είπες τα πιο πολλά καταστήματα στέλνουν το Global, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις
Υπάρχει και το mi 8 lite 4/64 στα 196€ σε αυτά τα λεφτά αξίζει ο 660 είναι ανώτερος από τον 636 που έχει το Redmi note5 & 6 ακόμα και ο 650 που έχω εγώ είναι πιο γρήγορος από το 636. Το 6/128 έχει τώρα στα 233€ καλή τιμή, αλλά όπως είπε και ο @amavroudis με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις 835/845 Το κινητό δεν το ξέρω καλά εκτός από τον 660 που είναι καλός, έχεις και καλή κάμερα ίδια με mi 8,mimix2s,mimix3
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Δίκιο έχεις δεν το είχα προσέξει, αυτοι οι Κινέζοι μας έχουν μπερδέψει, άλλες Rom έχουν 4 άλλες 1 σε λίγο θα δούμε στις νέες να βάλουν 0, ότι θέλουν κάνουν