Υπάρχει αυτό να μην σε αφήνει όταν πας σε άλλη έκδοση. Άρα πρέπει να βρεις dev με ίδιο Android και να έχει ίδιο η μεγαλύτερο anti αυτήν που έχεις τι anti roolback έχει
Κάνε update πρώτα και μετά πήγαινε στην dev δεν θα έχεις πρόβλημα anti rollback γιατί οι dev είναι πιο μπροστά από τις stable η θα έχει ίδιο anti η μεγαλύτερο
Μην επιλεξεις ολλανδικο περναει τελωνειο αυτο που ξερω ειναι οτι belgium registered δεν περναει τελωνειο πριν ενα μηνα παρελαβα mi band 3 το priority line το επιλεγουμε οταν το δεμα ειναι πανω απο 2 κιλα περιμενε να απαντηση και καποιος αλλος να εισαι σιγουρος
Τι έκανες δοκίμασες με το pro η όχι. Δεν το έχω δουλέψει, πιο πολύ είναι για snapdragon για mtk θα πας με την επιλογή sp flash. Κατέβασε και την Rom από το link που έβαλα πιο πάνω. Περίμενε κάποιο που το έχει δουλέψει να σε πει ακριβώς @spideman3 που έγραψε και τον οδηγό.
Στο γράφει εδώ If you trust this command, instead type: ".\fastboot τι πρέπει να κανεις. Στο power shell πριν τη εντολή θα βαζεις αυτά .\ π.χ .\fastboot devices
Μπορεί να χάλασε και θέλει άλλαγη παρήγγειλε το ανταλλακτικό 2pcs Earphone Headphone Audio Jack Flex Cable Replacement for Xiaomi Redmi Note 4 Note 4X/ MTK X20 snapdragon 625-in Mobile Phone Flex Cables from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Και να το πάει σε ένα service να το αλλάξουν 10-15€. Εγώ που άλλαξα σε Lenovo usb θύρα που ήταν πάνω στην μητρική με δικό μου ανταλλακτικό 10€ πλήρωσα
Με αυτόν τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και επιλέγεις στο miFlash clean all&lock κάτω δεξιά για να κλειδώσει ο bootloader
50 € Πολλά είναι για αλλαγή θύρα ακουστικών σιγά τι δουλειά που έχει. Πεστου να βάλει τα ακουστικά και να τα βγάλει με γρήγορες κινήσεις η με οδοντογλυφιδα να τη σκαλισει γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχει κολλήσει η επαφή μέσα στη θύρα
ναι θα χαθουν ολα παρε απο μεσα οτι χρειαζεσαι ,αν και εχεις mi cloud θα στα κατεβασει απο εκει με του κανει συγχρονισμο @NasDriver δεν το εχω δουλευει το pro και δεν ηξερα οτι εχει το sp tool
Δεν χρειαζοταν να περασεις και τα driver για qualcomm μονο για mediatek MTK αλλα δεν πειραζει. Θα ακολουθησεις αυτον τον οδηγο για να κανεις flash Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) και απο δω την fastboot rom Xiaomi MIUI Official Forum Αυτην που γραφει redmi note 4 MTK LATEST GLOBAL STABLE. Ο οδηγος καποθ γραφει να αντικαταστησεις το cust.img δεν χρειαζετε να το αντικαταστησεις πλεον το παραλειπεις . προσοχη να μην εχεις τσεκαρισμενο το preloader διαβασε καλα …
Δηλαδη δεν αυξομειωνει η τιμη αν το πας κοντα η το απομακρυνεις απο το αισθητηρα π.χ αν ειναι κοντα ο αναπτηρας πρεπει η τιμη να περνα τα 1000 lux και οταν τον απομακρυνεις να αρχιζει να πεφτει στα 100 και οταν καλυψεις τον αισθητηρα με το χερι να δειχνει 0.0 lux
Πήγαινε ρυθμίσεις σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel και κάνε τεστ τον Light sensor άναψε έναν αναπτήρα και πήγαινε τον κοντά στον αισθητήρα δίπλα από την μπροστινή κάμερα να δεις αν αυξάνει το lux