Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ... Ξυπνάτε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΗ καλύτερη προσφορά είναι αυτή που θα σου δώσει αυτό που γουστάρεις περισσότερο. Σε κάποια πράγματα δεν είναι η τιμή....το θέμα.... Αλλά έχουμε πει Δεν γίνεται κηδεία με ξένα κόλλυβα. Βγάζεις το καβουράκι που φοβάσαι και σε ενοχλεί...βάζεις το χέρι στη τσέπη και το παίρνεις.... Νομίζω πως μόνο έτσι λειτουργεί ο αλγόριθμος αυτός......χεχε Καλό βράδυ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑν βολεύει η μικροτερη οθόνη δεν υπάρχει διλλημα κανένα. Mi6 απλά. Θα δουλέψεις περισσότερα δωδεκαωρα ....οπότε στρώσου...... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Προφανώς τις κοιτούσα ανάποδα. Πάρτε το με την όπισθεν τότε.. Πάραυτα ισχύουν για μένα και για την συσκευή αυτά που έγραψα παραπάνω . Αν έριχνες λίγο έκθεση να μην καψει τις βιτρίνες συνολικά θα ήταν καλύτερη. Αν κ ο θόρυβος είναι πάρα πολύς....Φαντάσου ξεπέρασε και την στοκ που είναι αρκετά θορυβώδεις ... Αυτά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγώ τις είδα σε pc το μεσημέρι από το insomnia. Πιστεύω είναι οι ίδιες. Είδα περισσότερο θόρυβο στη στοκ αλλά πιο καλή λεπτομέρεια. Από τα κάγκελα που είναι πάνω από τις βιτρίνες μέχρι τις ταμπέλες των οδών. Η gcam λιγότερος θόρυβος λιγότερη λεπτομέρεια. Επειδή και τα δύο χρησιμοποιούν την μέθοδο του high dynamic range δεν βλέπω τεράστιες διαφορές. Για εμένα η στοκ καλύτερη. Και στο u11 και στο plus που είχα πάντα έφτανα στο ίδιο συμπέρασμα . Αν έβρισκες τη σωστή έκθεση σε σκηνικά με λάμπες ταμπ…
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι mi6 για πιο πάνω. Αλλά βολεύεσαι και με mi note 3. Εκτός αν βρεις mi6 στη τιμή που παίρνεις mi note 3 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Με το magisk πλέον φλασαρεις Ρομ μέσω module χωρίς να.πειραξεις τίποτα. Είναι τόσα τα θετικά και η υποστήριξη που για εμένα τo super su είναι σαν να μην υπάρχει... Το μέλλον είναι εδώ και είναι magisk. Να πω πως μόνο μία φορά είχα κάποια μικρά θέματα με το mix2 και αυτό στις αρχές με την 8αρα όταν είχε πρώτοβγει. Με δύο τρία reboot έφτιαχνε.. Μην ξεχνάτε το viper το Vince ytube το unified για διαφημίσεις και άλλα τόσα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Και για να βοηθήσω λίγο την κουβέντα σε ίδιο σκηνικό άλλη βέβαια στιγμή με το one plus 5t . Πρώτα το one plus. 39259145380_22b3e11013_c.jpg 2018-03-28_11-40-37 by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE 42165476204_3615f7667a_c.jpg Stock hht by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE 40213348165_5f7a901674_c.jpg IMG_20180329_223726 by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE 41193792960_87de686505_c.jpg Stock hht by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE Και μια από το mix2 bonus 41107898351_91a9dcbf62_…
-
WormHole
ΜήνυμαΘανάση την έχω Πειραιά έλα αύριο σε ένα στικάκι Ίλιον να στη πακετάρω.. Όσο για το redmi συμφωνώ με το Χρήστο παρόλο που είναι πολύ καλό... Αλλά αν δεν υπάρχει το λιλί είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως πολλές φορές έχουμε πει. Στην τελική σου κάνει δώρο ο Σωκράτης το meizu... Χεχε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από spideman3: “Το Mi Note 3 παίρνει και OREO 8.1 miui_MINote3_8.6.25_fdb0118de0_8.1.zip Κλάμα τα prixel που έχουν μείνει με NOUGAT και με δυο πυρήνες. Και με κάμερες με όριο χλμ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” Που τη βρήκες; Απο China? Δεν κατεβαίνει με τίποτα Παράθεση από demakhs: “Κ η μπίλια έκατσε εδώ: Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών 140 ευρουλακια με τιμολόγιο κ άντε γεια! ” Πόσο καιρό στο λέω! :hmm:” Εγώ την εχωωωωωωω.... Τη…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Πάντως αν θέλει μόλις έρθει το mi Note 3 να μην το ανοίξω και να του το στείλω όσο το πήρα μείον 33% και τα μεταφορικά δικά μου . Ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος ν' αλλάξει κινητό!!! :mrgreen:” Στο τέλος θα του το χαρίσεις Σωκράτη. Όσο το πήρες θα του το δώσεις και τα μεταφορικά δικά του... Κ ένα τοπογραφικό δώρο μη σου πω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜπράβο Σωκράτη. Το χτύπησες βλέπω... Σοφή κινηση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜην την φόβου την xiaomi και ειδικό τμήμα φωτογραφίας φερουσι.... ( Η xiaomi είναι σαν τον Καμπούρη πριν ρίξει τις βολές το 87 . Κανείς δεν πιστεύει τον οικοδόμο αλλά αυτός τις βάζει... Οι Ρώσοι είναι η χαβαι και η τσαμτσουνγκ) Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΝαι έτσι είναι γιατί ετοιμάζεται το mix 3 που δεν έχει s δεν είναι δλδ υπομοντελο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΓιατί σε s δεν το λες και αναβάθμιση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1234-Mi-mix2/ να εδώ ένα παιδί που το πουλάει... Φοράει τον αισθητήρα του mi6 με διαφορετικό F. Είναι πολύ κοντά ... με ίδιο αισθητήρα τα mi6, mn3, mix2. Στις πρωινές δεν θα καταλάβεις πολλά. Τo mi5s ασ πούμε που έχεις ,έχει λιγότερο παστελ , λίγο καλύτερη λεπτομέρεια και βέβαια πιο καλό dynamic range (Μιλάω για πρωί) . Μπορείς να δείς και συγκριτικά εδώ mi5s v mix2 stock | Flickr . Όπως και να δείς δείγματα με gcam . 40074375344_cc7a984eb8_c.jpgIMG_2…