Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Λοιπόν να σας πω και εγώ την εμπειρία μου. Σήμερα το πρωί σηκώθηκα και με έτρωγε το χέρι μου θέλοντας να δοκιμάσω την gcam. Οπότε λέω ας ξεκλειδώσω.. Έκανα μια προσπάθεια χωρίς να κάνω bind το account απο τα developer options. Μου λέει current account is not bind. Λέω οκ πάω πίσω κάνω bind και ξαναγυρνάω σε fastboot να ξεκλειδώσω. Πατάω unlock και βουαλά.... Ούτε 360 ούτε τίποτα. Χρησιμοποιήθηκε το mi unlock toolIV.2.2.406.5 . Δυστυχώς έχει λήξει η vip συνδρομή και δεν μπορώ να δοκιμάσω τη ρομ. …

• Όπως ήταν του mix2 έτσι και του s. Καμμία βελτίωση σε αυτό το τομέα. Κ από ότι διάβασα και το mi8 κληρονόμησε το ίδιο θέμα. Ιδωμεν. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Kαι εγώ ένα mini συγκριτικό με one plus 5t και redmi note 5 . Σε δύσκολες συνθήκες. Είναι κάδρα τραβηγμένα σε διαφορετικές εποχές. Οπότε είναι ενδεικτικά των δυνατοτήτων. Απο ότι έχουμε δεί ...... σε πιο εύκολα πράγματα το redmi τα πάει πολύ καλά. Οπότε κάτι πιο δύσκολο. Να πώ ότι το έιχα μόνο δυο ημέρες και δεν πρόλαβα πολλά. Κυρίως στις νυχτερινές θέλει αρκετά σταθερό χέρι και σίγουρα το ότι δεν το ήξερα έχει παίξει τον ρόλο του. Όλες στοκ πρώτα one plus 5t. Στο τέλος μία απο u11 bonus για να …

• WormHole

linuxilakis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σας. Με μια ερώτηση . Για redmi note 3 ποια θεωρείτε την καλύτερη Ρομ σε μπαταρία. Και βέβαια να μην δουλεύει τόσο ζεστά. Κάτω από 40 γιατί η τελευταία είναι πάνω από 40. Δουλεύετε magisk η super su. Για πείτε η πιο παλιοί γιατί πάει καιρός που δεν το είχα. Είμαι με τελευταία Dev ελληνική global Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk youtu.be/KYniUCGPGLs

• Αν προστεθεί η gcam θα είναι κατά πολύ καλύτερο από το rdmn4 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα. Σήμερα ρεπό για να καταθέσω κάτι χαρτιά για επιστροφή γυαλιών του υιού. Ηρθα και θα φαω όλη τη μερα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Μόνο φτηνή αλκοόλη βλέπω....για την ωρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Στην τρύπα ...παζαρι...θα σου απαντήσω όπως κάνει ο Μήτσος. Μήπως να μου έκανες δώρο τα μεταφορικά?.. θα σου στείλω σε pm Γιώργο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Για σένα ότι γουστάρεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλοπροαίρετα να βάλω και εγώ ένα λινκ μήπως αυτό που ρωτάει ο Ανδρέας έχει απάντηση διαφορετική...χεχε... Να το δούμε . Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

@makis1024 μια τέτοια θέλω κ εγώ. Θα την βάλω σε 9.... Αλλά λέω να προσπαθήσω να το κάνω μαύρο. Ψάχνω κάποιο πεθαμένο από μητρική. Δύσκολο βέβαια...snapdragon και με μητρική...... @geoanto555 αν έχεις η αν βρεις τίποτα πες μου. Για redmi note 3 pro . Οθόνη και πίσω καπάκι. Τώρα η για ούζα η για τσπρα η η τα τρία τα πιο μεγάλα...θα δειξει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Το θέλω εργοστασιακό μαύρο... Η φαγούρα στο χέρι τώρα είναι επειδή δεν έχω δώσει μια για αυτό....χεχε. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

@geoanto555 αυτό έλειπε..... να μην γλυψουμε και εμείς.....χεχε... Τώρα την βγάζω με ένα redmi note 3 pro χρυσό...αλλά με τρώει το χέρι μου να το μετατρέψω σε μαύρο....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πείτε λεφτά και λογαριασμό τραπέζης να ξεκινήσουμε Μι8 ? ή mix2s όμως?... εδώ σας θέλω...

• Να δοκιμάσετε το full της imak με κόλλα παντού. Φοβερό τζαμί. Μόνο αρνητικό ότι κόβει λίγο αλλά ελάχιστα φωτεινότητα... Nillkin σε αίσθηση κορυφαίο και χωρίς δακτυλιες. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Good morning Sent from my 2013023 using Tapatalk

• Όπως είδες εδώ είμαστε όλοι. Προχωρας και ότι χρειαστείς το ζητάς . Γενικά ο πιο ασφαλής ο πιο σίγουρος και ο πιο ενδεδειγμένος καθαρός τρόπος είναι με fastboot ROM και miflash ... Όταν έρχεσαι ειδικα από Los. Εν τέλει να έχεις χιαομι και να περνάς Los rr κλπ δεν το καταλαβαίνω. Για δοκιμή είναι οκ το κάνεις ...αλλά χάνεις όλη την μαγεία του MIUI που για εμένα είναι από τα ομορφότερα skin, που πολύ αντέγραψαν λίγο ή πολύ.. Βλέπε χαβαι και άλλοι. Επίσης πχ για το mi5s χάνεις και την στοκ κάμερα π…

• Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς κάτι άλλο. Διότι το τηλέφωνο μας έχει ενεργοποιημένο το api2 από default Sent from my 2013023 using Tapatalk

• Για αγορά του είμαι εδώ ....στείλε pm

• Μόνο με fastboot rom και miflash tool θα είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις με τον πιο ασφαλή τρόπο.. Στις επιλογές θα βάλεις flash all & lock.. Εκτός απο το sighn out που κάνεις απο το mi account θα πρέπει να μπεις στο i.mi.com και να την αφαιρέσεις και απο εκεί .