Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Nas αν δεν έχει αλλάξει κάτι στο mi5s νομίζω ότι μπαίνει σε edl και με flash cable. Είχαμε φτιάξει δύο τρία έτσι με την καταραμένη global 8.3.0 ώστε να ξεκλειδώσουν. Νομίζω πως το mi5s και mi5s plus ήταν τα τελευταία μοντέλο που είχαν ξεκλειδώτο το edl. Εκτός εάν άλλαξε κάτι... ξαναλέω που δεν το ξέρω Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
Εγώ θα ήθελα να δω σε μια μέρα πόσο θα βγάζει. Αυτό είναι το σημαντικό.. Το sot από μόνο του δεν λέει πολλά. Ή αλλιώς με την χρήση που κανείς πάντα πόσο μακριά θα σε παει μέχρι την επόμενη μπριζα. Έτσι καταλαβαίνεις και μια καλή ρομ. Πάντα με την προσωπική χρήση.. Όταν το είχα μου έβγαζε Μια μέρα και κάτι ώρες. 4 η 5 με αντίστοιχο sot. Δλδ μέσο όρο από πέντε έως έξι ώρες. Αν τώρα μια ρομ με πάει σε παραπάνω διάρκεια μέχρι την επόμενη φόρτιση είναι οκ. Αν σε πάει λιγότερο κάτι άλλο φταίει. Μην ξε…
-
WormHole
ΜήνυμαΤι Τάσο? Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Πάντα ατμοσφαιρικά τα σκηνικά σου Χρήστο. Το κάδρο δείχνει το κάματο αλλά και την ξεκούραση που έρχεται... Σωστά εντόπισε ο foxy την ταινία θρίλερ που εξελίσσεται... Το μυαλό πάει σε 100 πράγματα. Έτσι φτιάχνονται οι φωτογραφίες... Σκηνοθεσία κλπ. Βέβαια εσύ σίγουρα δεν καθησες να τα φτιάξεις κλπ είδες την σκηνή και τράβηξες.. Μ αρέσει πολύ και εξήγησα το γιατί.. Γιατί πέρα από τις δυνατότητες των κινητών ή μάτια είναι που πάει την οποία φωτογραφία σε άλλα μονοπάτια εκτός από τα ξερά specs και δ…
-
Και καλά κάνει... Αυτό το note 2 θα μπεί στο μουσείο σε λίγο...
-
όταν όλα είναι ανοιχτά και ειδικά όταν υπάρχει fb τόσο πάει . Δεν έχει κάτι η συσκευή σου. Άντε να πάνω κάτω να είχες παραπάνω κάνα μισάωρο λόγω σήματος τηλεφωνίας κλπ κλπ . Δυστυχώς αυτά τα σκορ βλέπω και στις γυναίκας μου. Τώρα αν είχες 4ώρο σε δύο ημέρες απλά θα έλεγα ότι είναι σούπερ. Κάποτε βγάζαμε 6.30 ώρες σε μιά ημέρα αλλά αυτά κάποτε...
-
Όχι που δεν θα το έφερνε.... Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕξώφυλλο? Πώς λέμε αμφιφυλλο? Για ποιο εξώφυλλο μιλάς γατε? Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΈμπαινε Ζήση.... Τώρα είναι η ώρα Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Τις ακούω nas να μου λένε γύρνα πίσω πάρε ένα mix2s,.......για να δω πόσο θα αντέξω... Στην Δουλειά ολο το στενό με xiaomi κυκλοφορεί Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Με τίποτα αυτό. Ίσα ίσα φροντίζω την εξασφάλιση της παρουσίας του, για να μπορέσει να διεκδικήσει και να εξασκήσει τα ηγετικά του καθήκοντα :P” Ορισμός της γυναικείας απάντησης.... Χεχε Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Συμφωνώ με το Χρήστο. Ναι έχει βελτιωθεί αλλά παραμένει κάτω του μέσου όρου δυστυχώς. Με το mix2 τράβηξα ένα τρένο που φτάνει στο σταθμό, για να δείξω στο μικρό που τα βλέπει στο ytube. Προαστιακός, δλδ εξωτερικός χώρος όχι σε μετρό να πεις ότι γινόταν ηχείο. Η παραμόρφωση ήταν τέτοια που ενώ βλεποταν ..... Δεν ακουγόταν... Δυστυχώς Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΟ Γάτος τώρα που ολοκλήρωσε τη θητεία του είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της τρουπας Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk