Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Που να δείτε στα τρένα και στα λεωφορεία το γίνετε... Παντού ακούω ήχους xiaomi. Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΕκεί που σου ζητάει το κωδικό βάλε το pass του wifi. Αφού τον γράψεις κάνε copy. Και εκεί που ζητάει το κωδικό του wifi κάνε paste. Μόλις μπεις στο wifi όλα θα στρώσουν. Με αυτόν τον τρόπο το ξεπερνάς Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜε πρωινή ψιχαλα.. Κατά τα άλλα θα δείξει αν θα εξελιχθεί σε ωραία μέρα Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από vrs5: “Εμένα που ήταν να μην πάρω φόρα ποιός θα μου τα σκάσει να πάρω το 6 :D” Ποιο έξι? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το one plus 6 Γιώργο Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
Παράθεση από pavlidisc: “Πραγματικά πολύ κοντά! Εάν το Mi Note 3 δεν ήταν τόσο επιθετικό με τον θόρυβο, πιστεύω θα ήταν ακόμη πιο κοντά. Και που να δεις τί έχει να γίνει τώρα που η Xioami ξεκίνησε τμήμα που θα ασχολείται μόνο με την φωτογραφία (κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου)! Θα "γλεντήσει" πολλούς μνηστήρες. Παράλληλα θα πρέπει να βελτιώσει βίντεο και ήχο όμως. Βάζω στοίχημα ότι εάν στήναμε U11 και Mi note 3 ώς προς τα βίντεο, το Xiaomi θα ξέμενε στην γραμμή εκκίνησης. ” θα τους γλεντήσει με το …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Xiaomi Redmi 5 Plus
ΜήνυμαΣτο Android αν δεν βάλεις μοτίβο η pin δεν μπορείς να ορισεις δακτυλικό. Όταν δεν ακουμπάς το δάκτυλο θα σου ζητάει κάτι από τα δύο που είπαμε πριν. Όπως και μετά το boot όπως είπε ο συμφορουμιτης. Επίσης το encryption αν υπάρχει λειτουργεί με pin η μοτίβο που πάλι σε αριθμούς μεταφράζεται. Αρα το δακτυλικό έπεται του πίν. Άρα αφού είναι αλληλένδετα δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Οπότε με double tap βάζεις μοτίβο αλλιώς βάζεις δάκτυλο. Δεν γίνεται αλλιώς. Έτσι λειτουργεί το Android και ορθά θα έλ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
ΜήνυμαΣτοχαστής ο Γιώργος παλαιόθεν... Στη θάλασσα τα βλέπεις όλα πιο απλά Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά έχουμε δυο πραγματικά σκουλήκια στη σκουληκότρυπα... Δεν το περίμενα αυτό...Εύγε στον ΠΑΟΚ όσο για τα χάρτινα και μη ....άλλη έχουν την μαγική συνταγή και την πατέντα και όχι η ΑΕΚ... Άντε να σας πω και μια καλημέρα σκουληκιαααααααα Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά όλοι ευχαριστημένοι? Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι εμείς την βγάζουμε με αρακά.....Τι να πεις μετά... Για αυτό δεν υπάρχουν posts Sent from my HTC U11 plus using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας πρόλαβα όλους.. . Sent from my HTC U11 using Tapatalk
-
WormHole
Μήνυμα@fog χρόνια σου πολλά... ότι επιθυμείς Sent from my HTC U11 using Tapatalk