Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΣεισμός παιδάκια στην Αθηνα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από linuxilakis: “Όμως η ορεο και εν συνεχεία η p κρύβει παγίδες λόγω των security keys encryptions κλπ που έχουν προσθέσει κάνοντας δυσκολότερες τις customιες. Αυτά από εμενα ” Αυτό θα το εκμεταλευτούμε υπέρ μας. Όπως αρχίσαμε με τις ROM με Android 8 κρατώντας τα Security της ROM με το Encryption των UserData, ενώ όλοι οι άλλοι ανοίγουν τρύπες ασφαλείας στις ROM. ;)” Πολύ σημαντικό αυτό στο πίνακα που θα φτιάξετε προτείνω να είναι το πρώτο πρώτο. Μπράβο και πάλι…
-
WormHole
ΜήνυμαΈνα συν είναι ότι τα Google serviced δουλεύουν από πολύ καλύτερα έως άψογα θα έλεγα. Πολλά battery drain έπαιζαν λόγω αυτού. Επίσης η eu για να καταφέρει να λειτουργούν πολλά από τα mod που είχε χρησιμοποιούσε το reverse engineering για να φτάσει εκεί που θέλει. Όλες αυτές οι παρεμβάσεις είχαν σαν αποτέλεσμα ειδικά σε ορεο συσκευές να έχουν θέματα εκεί που η global official να τρέχει νεράκι. Έχω πει και εδώ και παντού πως αυτή η επιλογή ήταν ότι καλύτερο και ας μενουμε πίσω χρονικά . Αν αυτό στη…
-
Εντάξει Νας δεν είναι θέμα δικηγόρου. Αν το αντιστρέψω εσύ απάντησες αντί του miuiart. ? Δεν νομίζω. Απλά ήθελες να πεις κάτι όπως και εγώ αφού όλοι διαβάζουμε κρίνουμε και γράφουμε.. Και από όσο καταλαβαίνω χωρίς πρόθεση να δημιουργήσεις κ εσύ εντυπώσεις. Έτσι κ εγώ. Και όπως είδες το πήγα παρακάτω . Και προτείνω να το πάμε παρακάτω και να δούμε την ουσία. Ότι δλδ και νομίζω υπάρχουν πολλοί θα ήθελαν να μάθουν την απάντηση, όπως ξαναλέω είχε γίνει και παλιότερα.
-
Εδώ τα πρόβατα έχουν την έννοια των άσχετων που δεν ξέρουν πού πάνε. Το νόημα της προτασης είναι στη δεύτερη που λέει και για αυτό αλλάξατε από China σε global. ,Και εντελώς φιλικά και το ξέρετε...η υποτίμηση έρχεται όταν Δεν.... έρχεται η απάντηση.. Και επειδή και εγώ το έχω απορία και το λέω σαν πρόταση ....όπως είχε γίνει ένα νήμα με τις διάφορες eu και xtrv να γίνει κάτι αντίστοιχο και εδώ να γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν γίνει. Αυτό διευκολύνει κάποιον που ψάχνεται ώστε να δει τι τελικά τον β…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Φέτος θα δοκιμάσει, για πρώτη φορά, το μπούζι μπάνιο!!!!” Μπάνιο ιριδίου......ουπς σορυ προς στιγμήν διάβασα μπουζί μπάνιο
-
Ναι Χρήστο δεν είναι θέμα απλά χάνεις και κάποιες λεπτομέρειες στα σκοτεινά που με το hdr+ τα έχεις ως ένα βαθμό. Εκτός αν στο κάδρο γύρω σε ενδιαφέρει μόνο το σημείο που κανείς focus. Πχ ένα φεγγάρι που με τα γύρω τα θες σκόπιμα σκοτεινά. Οπότε σε τέτοιες σκηνές προτιμώ την ευκολία του hdr+ παρόλο που είναι πολύ κοντά. Σε τέτοια πλάνα. Έχει κλασσικά hdr auto και σκέτο hdr. Όταν το έχεις στο auto σε τέτοιες σκηνές ενεργοποιηται αυτόματα. Δεν δίνει καλύτερο αποτέλεσμα σε ότι έχω δεί
-
Ανδρέα στην στοκ πάντα hdr auto το έχω. Επίσης όπου και να κάνεις ταπ δεν την ακούει τόσο ώστε να κάνει την διαφορά. Εκει είναι το μόνο θέμα του στην στοκ κάμερα. Αν και νομίζω πως χάνουμε την ουσία του συγκριτικού διότι το θέμα μας δεν είναι το πώς τραβάει το u11 με στοκ ή με hdr +. Και ναι δεν δουλεύει σε ορεο κανένα άλλο mode.
-
26937303277_91de9b0948_c.jpg 2018-04-30_07-20-00 by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE Σας βάζω και την στοκ. Εδώ με κατεβασμένη την έκθεση. Το u11 έχει την τάση να καίει τις λάμπες. Οπότε αναγκαστικά κατεβάζεις ev. Για αυτό το λόγο χρειάζεται το hdr + που το κάνει μόνο του και το κάνει καλά. Όσο για το αν θέλει ψάξιμο σίγουρα μπορεί να υπάρχουν και καλύτερες εκδόσεις. Όμως μετά από πολύ ψάξιμο - διότι υπάρχουν και αυτές που δεν παίζουν όπως και ρυθμίσεις που δεν λειτουργούν- θεωρώ ότι είναι …
-
@Antretng όλες είναι με hdr + με εκδόσεις και ρυθμίσεις που φαίνονται στη περιγραφή στο flickr. Αν τις κοιτάξεις προσεχτικά υπάρχουν πολλές διαφορές ειδικά στη λεπτομέρεια. Στο op5t παρόλο που έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα υπάρχουν τα λεγόμενα blue dots που πρακτικά κάνουν άχρηστη την gcam δυστυχώς. Πρόβλημα που παραμένει άλυτο μέχρι στιγμής
-
@Antretng πολύ ωραία ανακάλυψη. Πιο γρήγορη κάμερα ίδιο αποτέλεσμα. Να σας βάλω και εγώ ένα συγκριτικό μεταξύ του u11 και του mi5s με hdr + gcam. Για το mi5s χρησιμοποιήσα την 3,2 maxparam. Δεν ξέρω αν άλλες θα έβγαζαν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά αφού θεωρείται πολύ δυνατή και την χρησιμοποιώ και εγώ την έβαλα να δούμε τι ψάρια πιάνουμε. Πρώτα το mi5s και μετά το u11 26935765977_1804484125_c.jpgIMG_20180429_230034 by bill linuxilakis, on Flickr 27935673858_49d26f1e95_c.jpgIMG_20180429_230234 by bil…
-
Παράθεση από thanostonia: “Πως μπορώ να βάλω τα προηγούμενα camera libraries στην συσκευή μου που θα μου χρειαστούν στην gcam? Έχω περασμένη την τελευταία xtvr 8.4.19 και είμαι rooted(magisk 16.3).Ευχαριστω εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Modded Google Cam on Mix 2 - Pg. 29 | Xiaomi Mi Mix 2 Δες εδώ άλλων εμπειρίες με ποια fix αλλά και ποιες gcam δουλεύουν. Παίζει μεγάλο ρόλο σε ποια Ρομ είσαι.. Οπότε δοκιμάζεις και βλεπεις..
-
WormHole
ΜήνυμαΕ όχι και μέσα. Αύριο θα ξαναβγούν.. Καλημέρα Sent from my HTC U11 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤο άλλο το ταγαρ ....ο γκροζαν βλέπω τοίχο .... Έπαιξε τον ρόλο του. Μα στην ευθεία ? Δεν γίνονται αυτα
-
WormHole
ΜήνυμαΟ Σεμπαστιάν όμως ρίσκαρε χωρίς λόγο. Θα μπορούσε να τον πιέσει με μια πιο ασφαλή δεύτερη θέση. Και ότι γίνει ... Που έγινε Sent from my HTC U11 using Tapatalk