Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας Sent from my HTC U11 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιωργηδες να είστε καλά παίδες Sent from my HTC U11 using Tapatalk
-
@Antretng και το ΗΗΤ δεν τα πήγε και άσχημα. Το hdr + τα πήγε πολύ καλά.Αυτό ειδικά φαίνεται στισ σκιές. Δείτε το σοβατεμπί με το πάτωμα το 950 τα έκανε ένα. Χρωματικά πάντως και εδώ φαίνεται πως το xiaomi επιλέγει ψυχρότερα χρώματα. Καλύτερη λεπτομέρεια παντού το mn3. To άγιο hdr + και εδώ μας "κοινώνησε"
-
Όσον αφορά το wb σωστά είναι το u11 και το op5t με πιο ζεστά χρώματα Αυτό που βλέπει το μάτι είναι κάτι μεταξύ του u11 και του op5t . Άρα το κιτρίνο πρέπει να επικρατεί. Εδώ το mix2 το έχασε. Όπως και σε άλλες περιπτώσεις. Όσον αφορά την υπερεκθεση επίτησες δεν έκανα ούτε tap αλλά ούτε πείραξα ev για να είμαι δίκαιος. Διότι στα άλλα δυο δεν πείραξα τίποτε. Σηκώνω το κινητό με την μέση της οθόνης να κοιτάει μακριά στο σχολικό και τραβαώ. Όσο για το u11 Ανδρέα το έχω στο hdr auto όπως και το 5τ δι…
-
Να βάλουμε και ένα συγκριτικό και με το htc u11 . Πρώτα το u11 μετά το op5t και τέλος το mix2 40639160755_e300d894a7_c.jpgIMAG0039 by bill linuxilakis, on Flickr 40213348165_5f7a901674_c.jpgIMG_20180329_223726 by bill linuxilakis, on Flickr 41107898351_91a9dcbf62_c.jpgIMG_20180316_224312_HHT by bill linuxilakis, on Flickr Καλημέρα
-
WormHole
ΜήνυμαΗ δοσολογία είναι... Λίγο format ένα καλώδιο που να δουλεύει...μισό πυρήνα μισή κάμερα. Α κ πολύ χρόνο...Και τέλος ένα back up που νομίζεις ότι το έχεις αλλά εν τέλει...δεν... Συνταγή επιτυχίας με μπόλικη άχνη για το πασπαλισμα ...Συνταγή Παρλιάρος... @fog ότι επιθυμείς χρόνια καλά και πολλα Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤανασιιιιιιιι πολύχρονος Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο εγώ είδες ...βράχος ....δεν έχω μιλήσει καθόλου .... Κρίμα ... Τα λεφτά.μας πίσω . Πούλα και τον μεζέ και πάρε το mn3 επιτέλους... Και στείλε στο Γιώργο το δωράκι σου.. Μήπως τελικά ήταν στημένο να το πάρει τζάμπα... Όλα έγιναν με.μαθηματικη ακρίβεια.... Δημοσκοπήσεις κ.α ... Όλα ήταν μια.μηχανοραφια Sent from my 2013023 using Tapatalk Τα ίδια γράφαμε Ανδρέα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες σε όλους
-
WormHole
ΜήνυμαΩχ