Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ελληνική Rom σε mi mix 2
ΜήνυμαΑν το άλλο είναι κινητό xiaomi πάρε τοπικό back up τα data ,του browser και μετά στείλε τον φάκελο (βρίσκεται στο miui folder-all back up) μέσω mi drop. Μετά κάνε restore μόνο τα data και θα είσαι έτοιμος. Sent from my 2013023 using Tapatalk Περνα το φάκελο από το τοπικό back up στο τωρινό και κάνε restore μόνο τα data του browser. Αν το έχεις αποθηκευμένο κάπου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “και ποιος ήταν ετούτος? που πήρε πόδι.” Και εγώ αυτό αναρωτηθηκα... Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας ρεμαλια....Πάμε δυνατά Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
Χειροκίνητες ρυθμίσεις και συγκριτικά καμερών Τα λέω από.μνημης οπότε συγχωρέστε με για τυχόν παραλειψεις.... Εδώ το λινκ με την έκδοση της κάμερας που είχα πολύ δυνατά αποτελέσματα. Όλα default ....hdr back camera βάζουμε το hdr+ (simple) και αν θελετε εκεί στο exposure μπορείτε να δοκιμάζετε το *2. Ειδικά όπως λέει και ο Ανδρέας σε συσκευές με ois βοηθάει ακόμα περισσότερο. I Τώρα mi6 και mix 2. search?hl=en-US&ie=UTF-8&source=android-browser&q=xda mi6 fix front camera&gws_rd=ssl Δοκιμάστε να …
-
Στις τελευταίες dev για να ενεργοποιηθεί το API 2ηθελε ένα fix . Σε πιο παλιά ποστ το έχω βάλει.. Όμως στην τελευταία dev και για το mix2 ούτε αυτό δουλεύει. Δεν ξέρω στο mi6 τι παίζει... . Άρα στην ουσία μενεις χωρίς googlecam μέχρι να βρεθεί τρόπος να το ενεργοποιήσουν. Επειδή κιόλας δεν έχω την συσκευή δεν έχω.παρακολουθησει αν έχει βγει κάποιο fix. Να βρω λίγο το ποστ μου και επανερχομαι Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΑφού μπήκε ο Σωκράτης εθελοντικά να συμπλήρωσει το ποσό. Σου στέλνω προσωρινά το hongmi. Απλά να σου πω πως το ίδιο έχω τάξει και στον @vrs5. Αλλά θα αργήσει. Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΠωλείται hongmi πλήρως λειτουργικό 30ευρω με όλους τους πυρήνες άψογο. Αβαδιστο.. συλλεκτικό . Για να δώσω τα 30 να πάρει Ο @spideman3 κατά κόσμον αραχνιας το άνευ δακτύλου πριξελοφωνο. Sent from my 2013023 using Tapatalk Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις διότι για την ώρα δεν υπάρχει και άλλο
-
WormHole
ΜήνυμαΑραχνια όντως που πήγαν όλοι....????? Αγοράζουν πουλάνε τι γίνετε? Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΈτσι πάει....
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΑ βάζουν φορτιστή? Ευρωπαϊκό χωρίς την 800? Δεν το ήξερα