Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΕντάξει όταν θα τελειώσεις θα δεις αλλιώς τα πάντα. Οπότε Γατούλη μπορεί και να το ξαναβρείς το mood Εμείς σε καταλαβαίνουμε
-
Η απορία θα λυθεί μόνο αν το δούμε live εδω μέσα. Έπαψα να υπολογίζω αυτού του είδους τα συγκριτικά. Θέλω δείγματα απο απλούς χρήστες. Λέει το συγκριτικό. Καλύτερο dynamic range καλύτερη λεπτομέρεια καλύτερες βραδυνές καλύτερο bokeh .... Άρα?.... Το πόσο καλύτερο μας ενδιαφέρει... Σίγουρα η διπλάσια τιμή όπως λέει κ ο Ανδρέας δεν φέρνει διπλάσια καλύτερα αποτελέσματα. Η τιμή όμως δεν αφορά μόνο την κάμερα... Άρα ???????
-
4g+
ΜήνυμαΣτην Αθήνα παίζει στην b3 το 4g+ σε cosmote που είμαι εγώ. Πρέπει η συσκευή να μπορεί ταυτόχρονα να παίρνει σήμα από πολλές μπάντες.1800(b3) και 2700(δεν θυμάμαι σε b τι είναι)..η να μπορεί να παίζει σε υψηλότερες συχνοτητες . Αυτό με λίγα λόγια είναι το aggregation. Άρα είναι θέμα chip αλλά και antenna's. Όσο για το upload Χρήστο πρεπει να είναι θέμα περιορισμών του δικτύου. Ένα λινκ και μια φωτό η εφαρμογή είναι το network cell info lite. Έχει και χάρτη με ποια κεραία συνδέεται.. What-does-car…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Οκ Σωκράτη την δική μου πρόταση δημοσιοποιήσα. Δεν είπα κάτι άλλο. Τώρα κατά τα άλλα και το ξέρεις, πως είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη σου περί το όριο αγοράς για κινητό απο Κίνα. Στην ουσία αυτό που δημοσιοποιήσα με κάποιο χιουμορ ότι είμαι διαθετειμένος σε φίλους απο εδώ που εμπιστεύομαι και τους ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κάνω μια ευκολία παραπάνω. Χωρίς περιστροφές.. Αν παρόλα αυτά και μετά τις εξηγήσεις μου είσαι ακόμα παρεξηγημένος.... ζητάω και συγγνώμη διότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε κάνω να νιώ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
WormHole
Μήνυμα3,0 και πιο μετά άλλο 1.0. Δεν υπήρχε η πρόταση.. Και η Β20 δώρο συν το hdr που το έκανε πριξελ .....κατά foxy θεώρημα
-
WormHole
ΜήνυμαΑυτά είναι πριβέ. Δεν μπορώ να αποκαλύψω.... Γιατί μετα μπορεί να θες κ εσύ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ πάντως του είχα κάνει την καλύτερη των προτάσεων του Σωκράτη Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Καταρχήν ποια φοράς τώρα? Οι stable roms αναβαθμίζονται οι αργά . Οι Dev είναι κάθε εβδομάδα και ενσωματώνουν ότι τελευταίο υπάρχει. Θεωρητικά αυτό σημαίνει να έχουν κάποιες φορές αστάθειες. Όμως και συνήθως υπάρχουν Dev που είναι πιο σταθερές και οι καλές από τις stable. Ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις έχει να κάνει με το πόσο χρόνο θες να αφιερώσεις αλλά και τι σε βολεύει εσένα. Εμείς οι flashaholics δουλεύουμε Dev. Εσύ μπορείς να βάλεις μια stable και να κάτσεις εκεί και να χαρείς το τηλεφωνακι σο…