Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Σου απάντησα και δίπλα. Το τηλέφωνο σημαίνει πως δεν κάνει κάτι.

• Σωστός ο φοξυ . Φασον δουλεύουν. Το mi5 απλά αναστήθηκε. Ήταν καλό και παρεξηγημένο. Όχι mi5s αλλά καλό. Ειδικά στις πρωινές.

• Εγώ στο mi5s που έχω την δική μας από global source βλέπω ότι είναι πολύ δυνατή. Λείπουν καλουδια που είχαμε και ξέρουμε αλλά η συμπεριφορά του κινητού έχει αλλάξει άρδην. Και η μπαταρία βράχος. Περιμένω και σε mix 2 να γίνει. Ειδικά σε Android 8 είναι πιο μαντάρα στην eu

• WormHole

linuxilakis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εντάξει όταν θα τελειώσεις θα δεις αλλιώς τα πάντα. Οπότε Γατούλη μπορεί και να το ξαναβρείς το mood Εμείς σε καταλαβαίνουμε

• Εγώ θέλω να δω ποιά χρονολογία η xiaomi θα κάνει το εντελώς απλό. Όταν βάζεις το manual mode, πειράζοντας τις ρυθμίσεις, να δείχνει στην οθόνη τι εικόνα περίπου πας να βγάλεις. Ας κάνει αυτό έστω

• Η απορία θα λυθεί μόνο αν το δούμε live εδω μέσα. Έπαψα να υπολογίζω αυτού του είδους τα συγκριτικά. Θέλω δείγματα απο απλούς χρήστες. Λέει το συγκριτικό. Καλύτερο dynamic range καλύτερη λεπτομέρεια καλύτερες βραδυνές καλύτερο bokeh .... Άρα?.... Το πόσο καλύτερο μας ενδιαφέρει... Σίγουρα η διπλάσια τιμή όπως λέει κ ο Ανδρέας δεν φέρνει διπλάσια καλύτερα αποτελέσματα. Η τιμή όμως δεν αφορά μόνο την κάμερα... Άρα ???????

• Απλά είναι ένας τρόπος να μάθεις ότι το αρχείο είναι σωστό και όχι κατεστραμμένο. Ότι κατέβηκε σωστά κλπ κλπ. Καλό κάνει να το έχουμε και να μπορούμε με ένα απλό check ότι βαίνουν καλώς.

• Δεν είναι πιο ωραίο από το mail να την κατςβασει;ς να ξέρεις κιόλας ότι κατέβηκε σωστά? Εγώ όλα έτσι τα φλασαρω. Στο μέιλ όμως λείπει το md5 να το τσεκαρουμε κιόλας... Νομίζω πρεπει να μπαίνει

• 4g+

linuxilakis - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Στην Αθήνα παίζει στην b3 το 4g+ σε cosmote που είμαι εγώ. Πρέπει η συσκευή να μπορεί ταυτόχρονα να παίρνει σήμα από πολλές μπάντες.1800(b3) και 2700(δεν θυμάμαι σε b τι είναι)..η να μπορεί να παίζει σε υψηλότερες συχνοτητες . Αυτό με λίγα λόγια είναι το aggregation. Άρα είναι θέμα chip αλλά και antenna's. Όσο για το upload Χρήστο πρεπει να είναι θέμα περιορισμών του δικτύου. Ένα λινκ και μια φωτό η εφαρμογή είναι το network cell info lite. Έχει και χάρτη με ποια κεραία συνδέεται.. What-does-car…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οκ Σωκράτη την δική μου πρόταση δημοσιοποιήσα. Δεν είπα κάτι άλλο. Τώρα κατά τα άλλα και το ξέρεις, πως είναι απόλυτα σεβαστή η άποψη σου περί το όριο αγοράς για κινητό απο Κίνα. Στην ουσία αυτό που δημοσιοποιήσα με κάποιο χιουμορ ότι είμαι διαθετειμένος σε φίλους απο εδώ που εμπιστεύομαι και τους ΓΟΥΣΤΑΡΩ να κάνω μια ευκολία παραπάνω. Χωρίς περιστροφές.. Αν παρόλα αυτά και μετά τις εξηγήσεις μου είσαι ακόμα παρεξηγημένος.... ζητάω και συγγνώμη διότι δεν ήταν στις προθέσεις μου να σε κάνω να νιώ…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Thracia: “ Εγώ γιατί δεν έχω δει παραπάνω από 6 στα δύο χρόνια που το έχω; [/size][/color] ” Γιατί εσένα είναι απο το άλλο εργοστάσιο...

• WormHole

Μήνυμα

3,0 και πιο μετά άλλο 1.0. Δεν υπήρχε η πρόταση.. Και η Β20 δώρο συν το hdr που το έκανε πριξελ .....κατά foxy θεώρημα

• Σε global beta και εδώ το Viber μετά την αναβάθμιση δεν .,.βγάζει ήχο όταν έρχεται η ειδοποίηση. Οπότε είναι θέμα viber

• WormHole

Μήνυμα

Αυτά είναι πριβέ. Δεν μπορώ να αποκαλύψω.... Γιατί μετα μπορεί να θες κ εσύ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Εγώ πάντως του είχα κάνει την καλύτερη των προτάσεων του Σωκράτη Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Και εγώ λίγο που κοιτούσα γιατί ξέρετε ότι με ενδιαφέρει το 5t... ,Δείχνει καλύτερο από το 5 Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Καταρχήν ποια φοράς τώρα? Οι stable roms αναβαθμίζονται οι αργά . Οι Dev είναι κάθε εβδομάδα και ενσωματώνουν ότι τελευταίο υπάρχει. Θεωρητικά αυτό σημαίνει να έχουν κάποιες φορές αστάθειες. Όμως και συνήθως υπάρχουν Dev που είναι πιο σταθερές και οι καλές από τις stable. Ποιο μονοπάτι θα διαλέξεις έχει να κάνει με το πόσο χρόνο θες να αφιερώσεις αλλά και τι σε βολεύει εσένα. Εμείς οι flashaholics δουλεύουμε Dev. Εσύ μπορείς να βάλεις μια stable και να κάτσεις εκεί και να χαρείς το τηλεφωνακι σο…