Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Στις χειροκίνητες έχω ένα ζιπ που είναι βασικά για το mi6. Εγώ το έβαλα στο mix 2. Διότι ότι και να έκανα δεν έπαιζε το hdr+ Και αυτό οφείλεται σε κάποια αλλαγή που έχει γίνει από την xiaomi στις δύο τελευταίες ρομ. Ανδρέα επειδή είμαι από κινητό αν μπορείς να το βρεις. Ένα λινκ από Google drive ήταν. Στην ουσία αλλάζει και μερικά πράγματα στα libraries. Είναι και fix για την μπροστινή κάμερα Οπότε αν δεν παίζουν οι δύο τρόποι που σου είπαν τα παιδιά φλασαρε από το recovery αυτό και θα παίξει το…
-
Εχουν ένα μήνα διαφορά τότε δεν υπήρχε η 3,2 .Όμως εδω το θέμα μας είναι ότι πως λίγο τόσο λίγο αν βελτιώσει το software η xiaomi θα κάνει παπάδες. Νομίζω για αυτούς που ξέρουνε λίγο το xiaomi είναι εκεί που πρέπει . Δεν είναι υποτιμημένο ή είναι έστω είναι ελάχιστα. Ενώ το άλλο είναι πολύ μα πάρα πολύ υπερτιμημένο. Και ναι στο s8 είναι ελαφρώς καλύτερη και επιτεύχθηκε με μεγαλύτερη ευκολία χωρίς πολλά πολλά.
-
40805653741_e4a1a4fc85_c.jpg20180313_212959 by bill linuxilakis, on Flickr 40805746341_59d8296e93_c.jpgIMG_20180122_192600 by bill linuxilakis, on Flickr Δείτε και πείτε μου αν κάποια κινητά είναι υπερεκτιμημένα. HDR+ στο ένα με μία έκδοση που έπρεπε να κάνει αίτηση για να κάνει focus εντελώς δοκιμαστική φωτό και το άλλο στο αυτόματο και hdr auto . Νομίζω το ενεργοποιεί αυτόματα. Περιμένω σχόλια Επέλεξα στη σύγκριση αυτή που είναι όμοιο κάδρο. Σε άλλη γωνία με ελάχιστη διαφορά..στο κάδρο... έχω …
-
Εχθες βγήκε η 3.3 μπορεί να έχει διορθωθεί. Γενικά δεν χρησιμοποιώ πολύ το touch το focus. Αλλά θα δοκιμάσω και θα σου πω. Πάντως η 3.1 σε νυχτερινο σκηνικό μου έβγαζε γυρω απο τα φώτα ενα μπλε και ενα ροζ. Και βλέπω πως είναι ένα θέμα που δεν το έχουν λυσει ακόμα. Δες εδώ με την 3.1 τον ουρανό δεξιά στο βάθος
-
hdr + MGC_3.2.045_FINAL_3.2.apk Ρυθμίσεις nexus 6p back camera: exp autohdr +(simple) very high και correction of auto exposure *2 39889196715_0ed9f02b71_c.jpgIMG_20180312_181005 by bill linuxilakis, on Flickr 40074375344_cc7a984eb8_c.jpgIMG_20180312_184934 by bill linuxilakis, on Flickr Και για τους φλιους των ταξιδιών και του φευγιού αφου σας αρεσουν.....γραμμές για το αγνωστο...χεχεε Εδώ arnova 38974155090_f5864da1e1_c.jpgIMG_20180309_184440 by bill linuxilakis, on Flickr
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Bugs story... 26892322708_1d8bc34d25_h.jpgIMG_20180311_124803_HDR by dhm fan, on Flickr Κ εδώ είχε ένα, αλλά άργησε το κλείστρο του prixel κ...δεν πρόλαβα!! :mrgreen:” Μπράβο Μήτσο Μ αρέσει πολύ.. Αυτό το λιλά είναι όλα τα λεφτά.
-
WormHole
ΜήνυμαΠείνασες nas? Εδώ τάζουν ηλεκτρονικό φαγητό... Που σημαίνει το στομάχι στη πλάτη... Καλησπέρα Γιαννη
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
Μήνυμα@sso mix 2 κοντά στα 350 και είσαι κομπλέ. Με b20, οθοναρα και για κρεβάτι κάνει. 835 αλλά και υποστήριξη σαν το mi6. Για το μόνο λόγο που δεν θα έπαιρνα το mi6 εκτός της έλλειψης 800 είναι και η μικρή οθόνη. Αν έχεις μάθει στα μεγάλα δύσκολα συνηθίζεις. Όποτε για μεγάλο η καλύτερη εναλλακτική δείχνει το mi note 3 του Ανδρέα. Θα σου κάνει και καλύτερη τιμή σίγουρα. Σαν καινούργιο και δοκιμασμένο. Άρα mix2 για πιο πάνω σε λεφτά ή note 3.
-
WormHole
ΜήνυμαΕίναι μικρός ο κόσμος των flashaholics Γιώργο απλά... Εγώ νομίζω πω η τρουπα δεν είναι έτοιμη ακόμη για εκλογές...
-
Τελικά πιο magisk εγκαθίστανται στην άρωμα ποια έκδοση που δημιουργουσε το πρόβλημα. Το λέω γιατί σε nougat η 14.5 και η 15.3 δεν είχαν θέμα. Η 16 έχει αλλαγές για να παίζει σωστά σε ορεο. Για μένα η 14.5 ήταν απροβληματιστη όταν ήμουν σε νουγκατ. Σε κάποιες Ρομ είχε κολλήματα όποτε φλασαρα πρώτα την 14.5 και μετά μέσα από το manager έκανα την αναβάθμιση στην τελευταία που έδινε. Για κάποιους που θέλουν να έχουν το magisk λόγω hide μπορούν να το δοκιμάσουν. Ας έχουν και πάντα τον unistaller του …