Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το δε ποιντ o Χρηστάρας.... Και εμένα που έφαγε η φαγούρα πάλι φαγούρα νιώθω...Μην περιμένετε το mi 7 να έχει b20 πάντως.... Κατα τα άλλα θα είναι τουμπανάκι αλλά δεν θα έχει 250-300 όπως βρίσκεις το note 3 . Ε όσο και να το κάνεις είναι και αυτό που παίζει ρόλο στις επιλογές. Άρα όταν έχεις το βαλάντιο η φαγούρα δεν σε νοιάζει όταν δεν το έχεις.....η φαγούρα είναι μόνιμη......
-
Το πρώτο του Raupe προτείνουν για πέρασμα της xtrv. Ενδεχομένως μπορεί να μην έχεις κανένα θέμα με την 8. Αν θεωρείς ότι δεν σε πειράζει και μια μικρή αστάθεια κάποια force close κλπ . Προχώρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Πάρε ενα back up όλο το internal φωτο τραγούδια τα πάντα και βουρ για δοκιμή. Αν όχι γυρνάς πίσω . Πάρε και ένα full nandroid και το efs μέσα... απο twrp. Οπότε αν θέλεις να γυρίσεις ακόμα και σε 7 android φλασάρεις με mi flash για να είσαι σίγουρος και μετά με τα back up σου κάνε…
-
Για xtrv βάλε αυτό που έχουν δώσει τα παιδιά . Αφου το λένε ρητά στις οδηγίες. Αλλά αν θες να δοκιμάσεις... εγώ δεν το έχω δοκιμάσει...μπορείς να δεις τι κάνει και του Γιώργου αν bootαρει κλπ κλπ. Απο ποια ρομ έρχεσαι? @mula Μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση με το android 8 μπορεί να χρειαστεί να ξανααλλάξουμε twrp ναι. Αλλάζουν πολλά με την αναβάθμιση. Όσο για τα επόμενα updates θα μας πούνε τι θα χρειαστεί
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ σας αφήνω.... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤις Παρασκευές αυτά αλεξ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Γνωστό κουμάσι είναι ο σκωληξ πάντα καταζητείται ....όπως και η συνταγή
-
WormHole
ΜήνυμαΠολύ γέλιο τότε..... Να κάνουμε τα 10 καλύτερα.... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Δεν διαβάζετε βλέπω τα post μου. Έχω βάλει μερικά πιο πίσω. Τι να πει. Εγώ σας το έχω πει mi5s καλύτερο. Όχι πολύ μπροστά αλλά για μένα καλύτερο. Στο Hdr + απογειώνεται. Δεν έχω πολλά δείγματα ούτε έχω παίξει με πολλές εκδόσεις λόγω έλλειψης χρόνου αυτό το καιρό. Είχαμε και αναβαθμίσεις σε 8 και μέχρι να δω τι κάθεται καλύτερα αναλώθηκα εκεί περισσότερο. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤην συνταγή δεν βλέπω Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Στις χειροκίνητες ρυθμίσεις ,φωτογραφικό νήμα ,μπορείς να δεις μερικά δείγματα από εμένα σε σχέση με το mi5s όλα auto για να καταλάβεις τις διαφορές. Οι οποίες είναι ελάχιστες κυρίως σε dynamic range. Και ίσως περισσότερη λεπτομέρεια. Εκεί έχω κάποιες με Hdr + και κάποιες νυχτερινές με hht Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk Δεν τα πάει κ άσχημα. Αλλά σίγουρα του λειπει μια πιο καλή κάμερα για να είναι το πιο super κινητό. Από ότι είδαμε παντως υπάρχει μια μικρή βελτίωση στις Dev. Άρα το ψάχνου…
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι σε.μενα..Μητσο .... Την συνταγή στο Viber ...ξέρεις εσύ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΟμάδα Viber ακούω αλλά τίποτα δεν βλέπω... Παλιό σκουλήκια παρτακια Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk