Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το 3 mi note ήταν το mi 6 plus αγόρια που λόγω έλλειψης 835 έγινε note αφού για ναυαρχίδα σε αυτή την σειρά παρουσίασαν το mix 2 . Άρα είναι και αυτή μια mi συσκευή. Που για μένα παίζει μόνη της σε mid range- high κατηγορία. Δεν υπάρχει ειδικά στα 250. Όσο για το mix 2 δεν υπάρχει πιο όμορφο τηλέφωνο εκεί έξω. Αυτό σας λέω πολύ αντικειμενικά. Γρήγορο smooth οθόνη απόλαυση. Αν είχε και μια oled έστω σαν την υλοποίηση του one plus εντάξει θα είχαμε εκτόξευση που λέει και ο foxy. Διαστάσεις? Όσο έν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από l_themis: “Εγκατάσταση πρώτη φορά σε Mi Mix2 από stable 9.2.1.... Πόση ώρα πρέπει να κάνει λογικά για να bootαρει 1η φορά? Νομίζω έφτασα το 2ωρο και ακόμα στην οθόνη του ΜΙ. Τα βήματα τα έκανα σωστά από τον οδηγό. Τι προτείνετε να κάνω? Ξανά πέρασμα από την αρχή?” Αργεί αρκετά . Αυτό το λέω για όλους ειδικά όταν ερχόμαστε από format data η fr. Θέλει πάνω από 20λεπτο. Αλλά όχι και 2ωρο . Κάτι δεν πήγε καλά. Τσεκαρε αν έχεις το σωστό recovery που προτείνει η ομάδα και ξαναφλασαρε. Θα …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν αξίζει από έξω.εχει δικιο ο Ανδρεας..Πάτα skroutz να δεις... Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
ΜήνυμαΑυτό το mi mixa πολύ μου άρεσε...Αυτή με το σμήνος δυνατό θέμα...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παιδια μια βοηθεια...Εκανα το unlock κ εκανε επανεκκινηση το κινητο αλλα εχει μεινει εδω κ κανενα δεκαλεπτο στο λογοτυπο με τις 3 τελιτσες απο κατω να τρεχουν...Ειναι φυσιολογικο αυτο????” Σου άνοιξε?
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχα αφού χώνεται δεν βλεπεις?.... Δεν μπορώ να.μην απαντήσω
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλά λέει ο μπάρμπα Γιώργος....παντού χωνεσαι... @Thracia αγόρι μου γιατί αναστεναζεις