Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΓέμισε μπαταρία βάλτο σε airplane mode καθάρισε cache ασε το λίγο να ηρεμήσει και τρεξτο. Και δες τι βγάζει. Αν είσαι στα 140 παρατησε το μια χαρά είναι.. ειδικά όταν σου βγάζει δύο μέρες με 5 ώρες οθονη Xiaomi needs to adhere to the rules of Android - Android Authority Και ένα άρθρο για διάβασμα
-
Πάρτε mix 2 και θα δείτε. Διαστάσεις νοτε 3 προ με αναλογία περίπου 17:9 και οθόνη γήπεδο. Και η κουρτίνα κατεβαίνει και με ένα χέρι. Μην αγχώνεσαι @pavlidisc σε ηρεμία κλείνουν οι δύο για σιέστα. Έτσι είναι. Η αναμονή να μην καίει πολύ αυτό σε νοιάζει. Ειδικά αμα δεν έισαι του παιχνιδιού καλύτερα να έκλειναν και οι τρείς
-
WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα στον @Xstos που μας έκανε την τιμή...κ σε όλη την παρέα. Στις 6 παρά δέκα θα διαβάσω τις μεταμεσονύχτιες πομπές σας ...σαν καλά γατάκια που είστε... Φυλάτε τις Θερμοπύλες
-
Ανδρέα no 2 όταν χρησιμοποιείς το hdr + ειδικά σε τέτοια σκηνικά δλδ φωτεινά απο την μία και σκοτεινά απο την άλλη με έντονη την διαφορά... δεν θα έκανα tap κάπου. Οπότε ο αλγόριθμος του hdr θα έβρiσκε τα σκοτεινά να φωτίσει και τα φωτεινά να τα υποφωτίσει. Και το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο απο αυτό που πήρες απο την open camera. Tώρα αν κάνεις tap θέλει λίγο το μάτι να βλέπει τις πηγές του φωτός για να μην γίνουν μαντάρα όλα.Δλδ πρέπει να ξέρεις που και κυρίως το πότε... Οπότε ύψωσε το κινητό …
-
Κοίτα στο γραπτό λόγο άνετα μπορεί να παρεξηγηθείς.. . Χιούμορ ήταν... τώρα εσύ το είδες σαν ειρωνία. Συμβαίνουν αυτά. Εγώ διόρθωσα το post μου. Μπορείς και εσύ να το διορθώσεις και να βάλεις καμμιά απο τις καταπληκτικές(το εννοώ) σου φωτό να γουστάρουμε. Άντε μια παρέα είμαστε. Θα το καταλάβεις σιγα σιγά
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651