Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΕ ναι για τι άλλο Διακαής πόθος ήταν...αλλά τότε δεν.,.. Άσε που το miui ήταν πολύ μπροστά τότε
-
Ναι αλλά εσύ είσαι χωρίς το κινητό ρε φίλε. Εγώ θα έφτανα μέχρι Κίνα. Ξαναστειλε μέχρι να βαρεθούν γράψε σε όποιο φόρουμ μπορείς πάρει σβαρνα αυτούς που βγάζουν μεροκάματο από gearbest. Γράψε στο Facebook τρέλανε τους .. Συνέχισε την προσπαθεία μην τα παρατάς .,είναι το γμτ
-
WormHole
ΜήνυμαΈνα από τα καλύτερα xiaomi που βγήκαν ever... Και ένας από τους καλύτερους επεξεργαστες βέβαια
-
Mi 5S Camera Thread | Xiaomi Mi 5s Ένα παλιό ποστ στο xda που παρακολουθούσα . Εδώ λέει για raw από ένα σημείο κ μετα Και επειδή παρακολουθεί στενά ο Χρήστος τα του mix 2 να βαλω εδώ ένα γνώριμο πλάνο με hdr+ . Δεν τη έχω δει από υπολογιστή δεν ξέρω καν αν εστίασε καλά. Από κινητό φαίνεται οκ.. 28063608049_71dc5f67fa_c.jpg2018-01-22_10-17-43 by bill linuxilakis, on Flickr
-
Ναι την είχε από την αρχή ...ή τουλάχιστον την πρόσθεσαν κάποια στιγμή.. Κάποια στιγμή θυμάμαι πως είχε μια τρομερή βελτίωση η κάμερα και είχα διαβάσει πως ενεργοποίησαν το api2. Ήταν τέλος Γενάρη του 17. Αλλά μπορεί και να θυμάμαι λάθος. Ίσως να ήταν από την αρχή έτσι και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Για μένα ισχύει ότι είναι ενεργό by default. Μισό να δω και κάτι άλλο
-
Αναρωτιέμαι το gearbest που είναι δικό τους λάθος τι κάνει και τι λέει? Τι έχει απαντήσει. Στέλνουν ένα δεμα με άλλο ταχυδρομείο και με λάθος στοιχεία. Τι έκαναν ή κάνουν για αυτό. Θα έπρεπε να διαβεβαιώσουν πως αυτό το tracking αφορά εσένα ώστε να αποδεσμευθεί το δέμα. Ή να το πάρουν πίσω και να σου κάνουν refund ή να σου στείλουν άλλο. Δλδ εσύ τι να κάνεις αν αυτοί δεν κουνηθούν. Δεν το καταλαβαίνω. Απορώ γιατί αγοράζετε απ' αυτούς ακόμα.
-
WormHole
ΜήνυμαΠρώτα φλασαρες την China fastboot και μετά την global. Ή σκέτο global? Ίσως να φταίει η ρομ. Δεν εξηγείται αλλιώς. Γιατί δεν βάζεις xtrv η eu?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Παράθεση από linuxilakis: “model: nexus 6p ή pixel 2xl. Εγώ προτιμώ την πρώτη παρόλο που δεν δίνει τόση λεπτομέρεια αλλά δίνει λιγότερο θόρυβο ” Αυτό τώρα το προσεξα. Δηλαδή με pixel 2 έχεις περισσότερη λεπτομέρια; Συνήθως ισχύει το ανάποδο.” Σωστά το ανάποδο ισχύει. Όλα τα πιάνεις. Ο δαίμων του δουλουγραφειου..
-
WormHole
ΜήνυμαRegion πειράξεις στην global? Για ποια rom μιλάμε? Το build prop τι λέει. Ίσως πρέπει να το πειράξεις. Όμως στην global δεν θα έπρεπε να στο κανει
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Antretng: “Βασίλη μικρές διαφορές. Νομίζω με hdr στη στοκ θα είχες παρόμοιο αποτέλεσμα. ” Μπά υπερφωτισμένες του κερατά Μήτσους τώρα την εβαλα ...ε έβγαλα ένα δείγμα έτσι να δούμε τι παίζει. Εσένα ποια σ αρέγει δεν με είπες.. Αααα και κάτι άλλο μήπως νομίζεις ότι έχω ακόμα το mi5s>??? Τώρα mix 2 Μήτσοοοοο
-
Λοιπόν επειδή τα mi 6 και το mix 2 είχαν πρόβλημα με το hdr+ mod φαίνετε ότι τουλάχιστον λειτουργεί το autofocus. Για αυτές τις συσκευές λοιπόν και ύστερα απο δοκιμή προτείνω GCam5.1.018-Arnova8G2-V1.7Beta με ρυθμίσεις config camera hdr + : nexus 6 auto είναι η μόνη ρύθμιση που δουλευει model: nexus 6p ή pixel 2xl. Εγώ προτιμώ την πρώτη παρόλο που δεν δίνει τόση λεπτομέρεια αλλά δίνει λιγότερο θόρυβο Μετά πάμε advenced και επιλέγουμε hdr + parameters very high ή high hdr+ quality οι άλλοι το έχο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Tους πλάκωσε όλους το πάπλωμα σήμερα, Δευτεριάτικο!!!” Περιμένουν να δώσεις εσύ το σύνθημα για καλημέρες