Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ειλικρινά αυτήν την εντολή δεν την ξέρω..δεν υπάρχει... και ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αν την πληκτρολογήσεις...Αλλά θέλω να σου πω κάτι πολύ φιλικά. Γιατί δεν ρωτάς πρώτα πριν κάνεις κάτι?. Φλασαρες custom rom. Κάτσε εκεί στήσε το κινητό σου και είπαμε σε δεύτερο χρόνο βλέπεις για το κλείδωμα. Αλλά ρωτα. Ούτε δίνεις σωστές πληροφορίες που είναι αναγκαίες για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχα ακριβώς Αλεξ
-
@teras πρέπει να κλειδώσεις πρώτα και μετά να ξεκλειδώσεις με το δικό σου account Να χωρίσουμε τα προβλήματα. Ένα είναι το unlock και το άλλο ότι δεν μπορείς να περάσεις την Ρομ. Ποιο θέλεις να πιάσουμε. ? Ας πάρουμε το δεύτερο απλα να ξέρεις ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει. Πάμε από την αρχή λοιπόν. Πως πέρασες την global rom? Με ποια είσαι τώρα αριθμό βάλε ...η ένα screenshot από το about phone. .. Έχεις φλασαρει recovery. Format data έκανες? (Αυτός είναι ο απλός τρόπος) Πρόσεξε format data …
-
38842155745_c6cc0c696b_c.jpgIMG_20180116_180915_HDR by bill linuxilakis, on Flickr 39031163844_6c90906497_c.jpgIMG_20180116_180848_HHT by bill linuxilakis, on Flickr Δοκιμές με stock. H hht πρέπει να κουνήθηκε λίγο. @Antretng ναι συμβαίνει να είναι το ίδιο αλλά αν είσαι root μπορεί να επέλθουν τα χειρότερα ειδικά αν δεν προσέχεις. Δεν είναι μόνο θέμα να δώσεις την άδεια. Θα στο πώ αλλιώς ο κακκός δεν θα έρθει να σου πει είμαι κακός . Δλδ έμαθα ότι το adaway κόβει διαφημίσεις και πρέπει να ρουταρ…
-
@teras είσαι με oficial global dev και θες να πας σε ελληνική? Ποιό recovery βάζεις? Συνήθως απο official σε custom το πρόβλημα που δημιουργείτε ένα με τα decrypt data που δημιουργεί η official . Άρα για να μην έχεις θέμα θα πρέπει να κάνεις format data απο το recovery για να βγεί το official decrypt μία και καλή ώστε το recovery να μπορεί να κάνει mount τα partition που πρέπει ώστε να μην έχεις θέμα bootloop. Προσοχή θα χάσεις όλο τον εσωτερικό σου χώρο. Tα πάντα όπότε να πάρεις back up τα αρχε…
-
Kαι γιατί να κάνεις ξε root απο την στιγμή που ξέρεις τι κατεβάσεις και απο πού και χρησιμοποιείς σωστά το κινητό σου. Τόσα χρόνια ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Βέβαια ποτέ σπασμένα και ποτέ εφαρμογές που δεν ξέρεις τι κάνουν. Επίσης ποτέ άσχετες custom rom μαζί με εφαρμογές τράπεζας και συναλλαγές μέσω αυτών ή αγορές απο το browser του κινητού. Αυτά μόνο απο αξιόπιστες ρομ . Π.χ την δική μας, την eu, και τις oficial. Kάτι miuipro , epic, unoficial rr- los απο ξέμπρακους developer δεν τις εμπι…
-
Για μένα @teras πρέπει να ξεκλειδώσεις το κινητό ξανά με δικό σου account για παν ενδεχόμενο. Άρα κάνε την αίτηση να έχεις δικαίωμα κλείδωσέ το όταν έρθει η έγκριση και ξεκλείδωσε ξανά με ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ account. Τώρα όσον αφορά το android 8 για το mix 2 επίσημα δεν έχει βγεί. Θα βγεί εν καιρώ και θα είναι σε επίπεδο developer με ότι αυτό συνεπάγετε. Άρα αν δεν είσαι εξοικοιωμένος με flashαρισματα και λοιπές μόντες κάτσε με την stable και ξεκίνα το διάβασμα. Εδώ θα είμαστε για ότι χρειαστεί.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δε μπορώ με την αδρεναλίνη στον πάτο ρε, υπολειτουργώ!!!!” Καλή η αυτοπεποίθησή σου αλλά καμμιά φορά χρειάζεται και λίγο κρατει..Δεν έχει το le eco πρόγραμμα να γίνει official? Σαν το κινέζικο pc suite?
-
WormHole
ΜήνυμαΌλα σου τα τηλέφωνα έχουν θέμα με το δάκτυλο... Τι είδους δάκτυλος είναι αυτός Ο Σωκράτης είναι νοικοκύρης έχει κ Honda δεν είναι σαν εσένα τσατρα πατρα. Πριν πράξει σκέφτεται αλλά κυρίως ρωταει
-
WormHole
ΜήνυμαΓια την ανωμαλία λέω... Άλλο τα κοσκινακια και άλλο η ανωμαλία. Η μεν επιτρέπεται η δε επιβάλλετε
-
WormHole
ΜήνυμαΆλλο αυτό....