Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΡε Μήτσο θελω λίγο να ξεφύγω από την πριξελιαση. Δεν το θέλω για μένα αλλά για την γυναίκα. Θέλει λέει μεγαλύτερη οθόνη . Στην ουσία (να παίξουμε και με κανένα άλλο) χεχε. Το mix τώρα το πήρα είναι δυνατόν να σπρώξω τον πύραυλο?
-
WormHole
ΜήνυμαΑνδρέα σου δίνω όσα έδωσες και το παιρνω
-
Σου λέει πόση μπαταρία καταναλώθηκε όταν το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια.. Δλδ όταν το εχεις κάπου ακουμπήσει και δεν το πειράζεις. Πχ βράδυ. Deep sleep αλλιώς. Άρα όσο δεν ασχολείσαι με αυτό τόσο παραπάνω θα σου δείχνω το ποσοστό. Αν το πειράζει συνέχεια πρώτο θα ήταν η οθόνη. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Θεωρητικά απο stable σε dev μπορείς να πας και χωρίς FR και αυτό διότι η dev είναι πιο μπροστά σε εξέλιξη. Οπότε το βλέπεις σαν update. Αν είναι και κοντά και σχετικά καινούργια η stable ακόμα καλύτερα. ΑΝ Π.Χ η τελευταία stable είναι σεταρισμένη απο την 7,12,21 τυχαία το βάζω συν κάποιες προσθήκες είναι σαν να κάνεις update απο την 7.12.21 στην 8.1.11. Ειδικά αν δεν αλλάζεις έκδοση android ή miui δεν θα έχεις θέμα. Το αντίθετο γίνεται όταν πας απο dev σε stable. Εκεί μιλάμε για downgrade και εκ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εδώ θα πρέπει να πάρουμε την βοήθεια του @tsine. Διότι λένε πως χημικά με τις χαμηλότερες φορτίσεις μπορεί να μην καταπονείτε η μπαταρία λόγω θερμικού φορτίου αλλα δεν καταφέρνουμε με αυτό το τρόπο να ξυπνάμε τις χημικές διεργασίες αφού έχουν κατασκευαστεί για μεγαλύτερα φορτία. Όπερ σημαίνει πως ίσως να κάνουμε και ζημιά. Ετσι είχα διαβάσει έτσι λέω. Πάντα μα πάντα είμαι με μαμά και ότι γίνει. Διότι λένε πως και οι διαφορές με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα είναι πιο εμφανής μετά απο πολλά πολλ…
-
Όταν οι άλλοι στο xda ψάχνονται να βρούνε ποιο και τι δουλευει για το mix 2 εμείς χαλαρά βάζουμε του Γιώργου και πάει τρένο. @geoanto555 με είχες ρωτήσει αν δουλεύει το decrypt στο καινουργιο που έφτιαξες. Χθες φλασαρα μια oficial global dev με miflash. Μετά φλάσαρα το δικό σου rcovery αλλά δεν το κρατούσε παρόλο που έβλεπε τα αρχεία και το decrypt with default password περνούσε κανονικά. Οπότε για να το παρακάμψω το γεγονός ότι δεν το κρατούσε το recovery έβαλα δακτυλικό και pin ξαναφλασαρα το …
-
Aυτό που εγώ καταλαβαίνω απο το συγκριτικό του Ανδρέα είναι αυτό που επιβεβαιώνει ότι είχαμε πει και παλιότερα. Πως δεν γίνεται κανένα μα κανένα σοβαρό optimization στο software. Άντε το πολύ νέοι αλγόριθμοι που δίνει η εταιρεία κατασκευής των νέων αισθητήρων . Φασόν καταστάσεις. Το είδαμε και στο δικό μου συγκριτικό. Το βλέπουμε και τώρα. Απο εκεί μετά ότι κάνει το hardware απο μόνο του. Δηλαδή λίγο περισσότερη λεπτομέρεια διαφορετική χρωματική παλέτα κλπ κλπ. Λίγο φως παραπάνω παίρνει το note …
-
WormHole
ΜήνυμαΑντρέα θέλει δύο τρεις φορές τέσσερις να κάνει bind το account. Εμένα μόνο με Σαγκάη ξεκλείδωσε. Μπορεί να είναι τυχαίο. Δες αν έχεις ip από china με ένα ip checker. Νομίζω το να βγεις από το account είναι περιττό. Εγώ έκανα και ένα find device με το κινέζικο ip στο i.m.com. Μετά από πολλές προσπάθειες έγινε bind στο mix2
-
Απ' έξω έδειχνε ότι το είχαν ανοίξει? Μίλα με BG στείλε video... Καινούργιο είναι . Νομίζω πως τ ανοίγουν για να τους περάσουν την global. Κάποιο δωράκι θα τους πάρεις. Και σε μένα έτσι ήταν
-
WormHole
ΜήνυμαΒρε πως μπερδεύετε με τα ποστ....????? Καλημέρα φιλτατοι συνοδοιπόροι.... Να βάλω και εγώ ένα τραγουδάκι... Ποιοτικό. Ζορμπαλά με Ζούδιαρη... Νερό και αλάτι λέμε... Το έχω ξαναβάλει παλιότερα youtu.be/LdlXC60AgcI
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γι αυτό έβαλα global και τα ... πλένει μόνη της!!! :thumbsup:” Ρε τραχανοπλαγια global έχω και εγώ στο mi5s και προσπαθώ να κατεβάσω το οτα που είναι μόνο 90mb και να το περάσω. Αλλά δεν... Δεν θα το αφήσω έτσι ομως..Το ψάχνω. .