Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΤο οτα update με zcx μου βγάζει error 7. Την κατεβάζω ολόκληρη . Κάτι δεν κάνω σωστά.. Ενώ έχει σώσει το boot img δεν μπορεί να το περάσει ώστε να ρίξει μετά το ota. Ίσως αυτός ο τρόπος να μην παίζει στο prixel . Είναι και παλιό recovery πλέον.
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο θα μπούμε στους γκουρού μάστερ?... Γκουρού πριξελόσκωληκες
-
WormHole
ΜήνυμαΑκόμα να το ξεκλειδώσει? Αφού είπε ότι το έφτιαξε με VPN που βέβαια του το είπα εγώ....
-
WormHole
ΜήνυμαΧαχχαχα ρε Χρήστο.....με έστειλες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Έλα... δίκιο είχε. Το ψιλοτραβήξαμε. Αλλά ήταν καλό, για να καταλάβουμε το τι παίζει έξω από εδώ πλέον. :whistling:” Τώρα το κατάλαβες?....Από το διάγγελμα κ μετά υπάρχει στενή παρακολούθηση ... Σαν το Καστελόριζο ένα πράγμα. Μνημόνια φίλε.....Η λύση του έργου είναι το ξεκαθάρισμα. Αλλά επουδενί mods που διαβάζετε το νήμα μην γίνει με αστεία αφορμή.Προσεχουμε εμείς....αλλά να προσέχετε και εσείς.... Διότι τα γραπτά μένουν... Είναι άδικο και κρίμα.. Γιατί έχουμε πει και δυ…
-
WormHole
ΜήνυμαΒαλομεθα εκ των έσω...Δεν περιγράφω άλλο Θα ήθελα να προσυπογράφω κ την δήλωση του επίτιμου πλέον, λόγω αραιής ενασχόλησης ... @Xstos
-
Ε.Σεβεμενα μετά την ενεργοποίηση του API 2 δεν δουλεύει. Στο mido δεν δουλευε.. Ούτε πιστεύω στο mi6. Γιώργο την έβαλες? Το τσεκαρες να δεις?Σε κάποια κινητά που δεν έχουν το API 2 η μαμά κάμερα όταν πατήσεις να πάρεις φωτογραφία με hdr κάνει force close. Σε mix 2 και στο mido έτσι είναι Δοκιμάστε και πείτε.
-
Ίσως τώρα προστίθεται και αυτό του @Red21 gearbest με Belgium post.θα δειξει
-
@Red21 μένει να δούμε αν είναι και εξίσου αξιοπιστη μεταφορά με του banggood
-
Το κακό με το δακτυλικό του mi5s είναι όταν είναι ανενεργή η συσκευή για αρκετή ώρα δ ν ξυπνάει η βγάζει λάθος. Όπως και να το βάλεις. Σε κάποιες ρομ το κάνει λιγότερο σε άλλες περισσότερο. Είχα δώσει μια λύση αρκετά πιο πίσω με το σβήσιμο στο persist folder από twrp ότι αφορά το fingerprint..Προσοχή όμως ποτέ τον φάκελο ολόκληρο.... Αλλά είμαι από κινητό και θέλει ψάξιμο. Βέβαια σε κάθε reboot ήθελε ξανά σβήσιμο. Όποτε λοιπόν δεν είναι πως θα το βάλεις το δάκτυλο. Στο ξύπνημα το ξεχνάει μετά απ…