Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μετά το σβήσιμο και την προειδοποίησή σου Ειρήνη πειράξαμε ανθρώπινα και με χιουμορ εσένα και τους άλλους που συμετείχαν σε αυτό Αν σβήνονταν και αυτά και υπήρχε η προειδοποίηση πως το νήμα θα κλειδωθεί μέχρι νεοτέρας όλοι μα όλοι θα σβήναμε τα post μας και θα κάναμε την αυτοκριτική μας. Εγώ μπάχαλο δεν είδα. Αλλα δεν είμαι mod. Επίσης δεν έχουμε όλοι την ίδια βαρύτητα αυτό νομίζω το καταλαβαίνεις. Η ομάδα που διαχειρίζεται το φορουμ δεν μπορεί να εξισωθεί απλά με κάποιο απλό μέλος. Οι πράξεις τ…
-
Εγώ προκάλεσα - παρακάλεσα τον @MIUI_ART να μας πει ποιός είναι αυτός που τα κάνει μπάχαλο και μετά σφυρίζει αδιάφορα. Να τον προειδοποιήσει ή να τον στείλει σπίτι του. Ειδικά αν συμπεριφέρεται χυδαία με περιτώματα επανειλημένος. Έτσι γίνεται και συμφωνώ με τον φίλο μου πλέον , που έγινε απο εδω μέσα, και ας είναι 500 χλμ μακρία @pavlidisc. Και είναι φίλος γιατί χωρίς να με ξέρει έτρεξε να δεί ένα mi5s, που καμμία υποχρεώση δεν είχε απο τον δικό του χρόνο να τον σπαταλά, αν είναι οκ να μου το πά…
-
Αραχνια ξεκινά πάνω πάνω βάλε Nexus 6p στο hdr + parameters τι επιλογές έχει? high αν έχει ή super high Αν θες βάζεις και την συμπίεση jpeg στο 100%. Εγώ το αφήνω στο 95%. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Στο mi5s έπαιζα με pixel Cor. Αλλά όπως λέει και ο Αντρέας είχε περισσότερο NR. Όποτε αλλάζεις τραβάς και βλέπεις. Έχε και ένα φορτιστή δίπλα σου γιατί ρουφάει την μπαταρία
-
WormHole
ΜήνυμαΠάνω που γεμίζαμε την τρουπα με πυρηνικούς επιστήμονες ρε γμτ.... Τσακ έσκασαν τα πυρηνικά ....Μας πέρασαν για Βόρειο Κορέα. Σου λέει αυτοί παίρνουν κεφαλές
-
WormHole
ΜήνυμαΤελικά τι ακριβώς τους πείραξε καταλάβατε? Ότι έβαλα μια φωτό από μια θεατρική παράσταση που λέγεται το κλουβί με τις τρελλές? Η το summary του Ανδρεας54? Τεσπά απλά το σκεφτόμουν ....
-
WormHole
ΜήνυμαΟ Αντρέας το έλεγε στο κλειδωμένο νήμα από καιρό... Εσένα Μήτσο σε τράβηξε η τιμή... Άστα σάπια
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Το νήμα κλειδώθηκε προσωρινά μέχρι να καθαρίσει από τα περιττώματα που αφήνουν μερικοί. Δεν είναι μόνιμο κλείδωμα, και φυσικά αυτοί που μονίμως ξεφεύγουν προκαλώντας κάθε τόσο μπάχαλο χωρίς λόγο θα έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους. Πρέπει να διαχωριστεί επιτέλους το αστείο, από το χυδαίο.... Το thread θα ανοίξει και πάλι στις 6μμ ” @MIUI_ART Θα ήθελα μια χάρη σε παρακαλώ. Ειλικρινά εκτιμώ αφάνταστα τον κόπο σου , όπως και όλων των παιδιών. Θέλω ειλικρινά και να δεν …