Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΌλοι αναβαθμίστηκαν....... πάντως... Αυτό βλεπω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έχει αναλυτικές οδηγίες εκεί που έκανες αίτηση.. Όσον αφορά το τζαμάκι να σας πω ότι πήρα αυτό. IMAK 3D Curved Full Screen Tempered Glass Film For Xiaomi Mi Mix 2 Automatic Adsorption Screen Protector for Xiaomi Mix 2-in Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group Το οποίο είναι κανονικό tempered 9h δλδ κολαει όπως τα κοινά τζάμια δεν κάνει την λάδια στη μέση δεν παίρνει αέρα δεν έχει rainbow effect και η αίσθηση κατά την κύλιση είναι σαν να μη φοράς …
-
WormHole
ΜήνυμαΈνας εδώ πιο δίπλα με 160 πήρε το 4/64 από geekbuying Ιταλίας αποθήκη και σε τρεις μέρες λέει το είχε.... @demakhs.. Η αντίστροφη μέτρηση βγαίνει μόνο όταν έχεις προεπιλεξει ποια καρτα θα παίρνει αριθμούς για φωνη. Αλλιώς στο βγάζει δεν δουλεύει αλλιώς ο xiaomi dialer Επίσης να πω στο @Thracia και στον @sso μεγεια τα θηριακια τους- παιχνίδια-κοσκινακι μου κ που να σε κρεμάσω... Καλοδουλευτα παιδες
-
το auto exposure settings που το έχεις στην stock? Center weighted είναι? Για τσέκαρε.... Στην stock επέλεξε να μην κάψει τα παράθυρα γι αυτό σκούρηνε το μέσα και άρχισε τα κουλά. Αν έκανε φωτομέτρηση στον εκτυπωτή ας πούμε θα άλλαζε το σκηνικό. Συμφωνώ με τον Χρήστο. Και εγώ hdr θα επέλεγα αν δεν ήθελα πολλά πολλά για να πάρω ένα καλύτερο αποτέλσμα. Πάντα η συννεφιά παιδιά είναι σαν low light καταστάσεις. Δύσκολες φωτογραφίες. Για αυτό αν δεν είσαι καλλιτεχνης να θες συγκεκριμένο αποτέλεσμα όλε…
-
WormHole
ΜήνυμαΕ σωστά όπου είναι και ο κήπος που κατοικούν.... Στο βάθος Πρωινή σύναξη βλέπω τον παλαι ποτέ πιγκουίνων
-
WormHole
ΜήνυμαΈμπλεξε με τον demakh?.... Θα τα παρατήσει, το βλεπω. Η slim δεν παίζεται την είχα στο mido
-
Βρε @tsine αν αυτό που βλέπεις τολες κίτρινο ς τότε και τα δικά μας κίτρινα βγάζουν. Που να δεις και άλλα... Όπερ σημαίνει πως εσύ γουστάρεις hdr που τα δείχνει πιο μπλε τους ουρανούς. Αλλά μετά λες σου αλλάζει τα χρώματα... Όπερ σημαίνει πως κανένα κινητό δεν σου κάνει.. Γιατί πάνω κάτω έτσι βγάζουν
-
WormHole
ΜήνυμαΤι θα παλέψει?. Ωχ Αντρέα που το είχες. Κρυψου σου έρχεται..
-
24726711737_a3314dd13d_c.jpgIMG_20180108_191623 by bill linuxilakis, on Flickr 3.2 long exposure στο γνωστό πλέον ναό μας. Κάνει λίγη ώρα αλλά ευτυχώς τα χέρια μου είναι βράχος =============== Ιαν 9th 2018, 3:07pm =============== @tsine αυτό που λές δεν παίζει. Σιυ το λέμε όλοι ....και να πεις ότι δεν είχαμε ή έχουμε το mi5s........ Άρα κάτι άλλο παίζει.