Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στην φάση με τον ναό το mi5s έβγαλε μια φωτογραφία πολύ κοντά με το απιστευτο hdr+. Και όλα αυτά στο auto. Και είναι πολύ δύσκολη φωτογραφία γιατι έχει μόνο φως μπροστά στα χαλίκια που πέφτει απο πίσω με λάμπα κίτρινη του δρόμου και όλο το άλλο είναι σκοτάδι και μόνο ο ναός φωτίζεται απο μέσα. Αν το πάλευα λίγο παραπάνω με hdr+ ή manual θα έβλεπες διαφορά. Αυτό είναι το πλεονέκτημά του. Τεράστιος αισθητήρας για τα δεδομένα των κινητών. Στο δέντρο το χρώμα είναι το πιο καφέ όπως πιστά αποτύπωσε τ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το λοιπόν πνίγομαι στη δουλειά μετα απο εβδομαδιαία άδεια. Ετσι είναι τα στελέχη.ΧΕχε. Επειδή βλέπω να λέτε χάλια παστέλ κλπ κλπ. Ο σκοπός του συγκριτικού δεν ήταν να δούμε αν βγάζει ωραίες φωτο κλπ. Ο σκοπός ήταν να δούμε πως τα πάει σε σχέση με το mi5s το mix2. Άρα χωρίς πολλά έβγαζα τράβαγα και με τα δύο και άντε γειά. Απενεργοποιήσα σκόπιμα το hht και ειδικά στις βραδυνές και όλα contrast κλπ τα ίδια και στα δυό τηλέφωνα. Οπότε σίγουρα είναι κακές πολλές απο αυτές αλλά έγινε με το προαναφερθ…
-
WormHole
ΜήνυμαRyzenπληκτοι... καληνύχτες... Αύριο μετά από μια εβδομάδα άδεια δύσκολα σηκώνεσαι. Άντε τα λέμε...και το νου σας στους πυρήνες...της τρουπας
-
Κοίτα @tsine αντί να παίζουμε καμμία πρέφα απλα περνάμε την ώρα μας Μ αυτά τα μαραφετια. Το κοιτάμε από εδώ το ψιριζουμε από εκεί... Μαθαίνουμε brickαρουμε.. Έχω δει πολλούς που ήρθαν στην xiaomi και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είδε το φως του. Εδώ το πάμε πιο εξεζητημένα. Μην θαρρείς πως άλλοι κάθονται να δούνε dynamic range κ λοιπά τεχνικά Το ζήτημα είναι πως κάτι βγαίνει από όλο αυτό. Και για αυτό το συνεχίζουμε... Ακόμα και χαλιά να είναι...
-
Αντρέα θα δεις από pc. Δεν υπερβάλλω. Μ άρεσε η χερατη πολύ. Που σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Έβγαλα κάποιες out of focus τόσο χάλια που δεν ξέρω ο @tsine τι θα έλεγε. . Πρέπει να μάθω και τα χούγια του. Στο mi5s σήκωσα βαρεσα τέλος. @tsine μάλλον δεν έχεις δει άλλα κινητά. Τα xiaomi δεν είναι άσχημα απλά πάσχουν στο optimization του software. Που αυτό σημαίνει προσωπικό research development λεφτά κλπ. Δες με τον ίδιο αισθητήρα τι κάνει το pixel. Δηλαδή χωρίς κάτι άλλο point & shoot και π…
-
Ε ναι αυτό το ξέρουμε. Αλλά μην νομίζεις ότι άλλες εταιρείες θα έβγαζαν καλύτερα. Στο auto βράδυ η με έντονες φωτεινές πηγές τι να λέμε.. Απλά foxy στην προκειμένη περίπτωση παίρνουμε το mi5s ως κινητό αναφοράς και βλέπουμε πόσο καλά τα πάει το mix 2. Το βράδυ η οποία διαφορά πάντως μεγαλώνει χωρίς μοντες. Αισθητήρα γαρ το ανάγνωσμα...Δες εκεί με τον ναό λεπτομέρεια που έχει το mi5s
-
-
Μα για αυτό είναι το νήμα. Να βελτιωνομαστε και βέβαια να βλέπουν και οι άλλοι που θέλουν να αγοράσουν να να να .. Αυτά είναι τα ωραία. Έρχονται βραδυνές .... =============== Ιαν 7th 2018, 10:34pm =============== Πρώτα mi5s . Όλα μαμά. Και όλα στο medium 24695423027_f10f640fc4_c.jpgIMG_20180107_210012 by bill linuxilakis, on Flickr 39533432722_0cb751581d_c.jpgIMG_20180107_210050_1 by bill linuxilakis, on Flickr 38666814515_4b733a942b_c.jpgIMG_20180107_211119 by bill linuxilakis, on Flickr 386667…