Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Γιάννη καλημέρες στην ομήγυρη Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Ποιος είπε ότι σε 8.1 δεν δουλεύει το Dolby Atmos. Ιδού... Το εγκατεστησα σαν module απ' το magisk.... Επειδή το βρήκα από κανάλι στο telegram μπορώ να το βάλω σε ένα cloud για όποιον το θέλει... Τελευταία miui 10 8.7.19 eu 5_6242450607836233860.zip - Google Drive Δεν ξέρω και αν οι μάγειρες θα ήθελαν να το ενσωματώσουν αν γίνεται και στις ρομ
-
WormHole
Μήνυμα@sso meizu 16. Μετά τα τερτιπια της xiaomi . Αν και θα κάνω την ντρίπλα και θα πω mi mix2s από infoguest Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαMi6 και εγώ. Απ' τη στιγμή που τον βολεύει το μέγεθος.... Τα έχω πει καιρό τώρα..... Και επεξεργαστή χρυσάφι..... Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk Καλό το mi note 3 . Τηλεφωναρα αλλά το mi 6 καλύτερο. Πιο ολοκληρωμένο.... Με υποστήριξη που φυσάει σαν mi σκέτο που είναι..... Μόνο μείον το 5.2 αλλά από την άλλη πιο κινητό. Όχι παντόφλα....
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Νομίζω δεν έχει global source το mi note 3 εκτός αν μιλάς για το redmi note 3 pro
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “Τεχνητές αναπνοές στον πεθαμένο! Τόσες πρωτοτυπίες αυτό το 5s... έχει αφήσει παγωτό τους πάντες! Ο μόνος ανά τον πλανήτη που παλεύει να το ξανάμανάπαντρευτεί είναι ο Μητσάρας. Βασικά.... ο Μήτσος.... δεν έχει Mi5s... γιαυτό το κυνηγάει... για να δει πως είναι στην πραγματικότητα. from my Mi5s” Απαιχτο... Απλά.... Κλαιω Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Στο Jason? Δεν τη δοκίμασα. Αλλά σε miui 10 με το που ενεργοποιείς API 2 χαλάει και η στοκ κάμερα... Όχι απλά δεν παίζει η gcam...δεν παίζει και η στοκ... Όταν βρεθεί τρόπος θα την δοκιμάσω Γιώργο. Πρότεινα στο παιδί αυτή γιατί ο bsg που το έχει το mi 6 την έχει βγάλει ειδικά για την συσκευή Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk